RAFAEL NADAL SæTTER ORD På OVERRASKENDE BESLUTNING

I starten af året vendte Rafael Nadal tilbage til professionel tennis efter en lang skadespause. Den spanske legende nået at være på sidelinjen i næsten et år, inden han vendte tilbage ved Brisbane International i starten af januar.

Her nåede han kun at spille tre kampe, inden han pådrog sig en ny skade. Det resulterede blandt andet i, at han var nødt til at trække sig fra Australian Open.

Læs også

Stort pres på Caroline Wozniacki: Skal nå det inden 15. april

Holger Rune sætter ord på drama

I denne måned skabte han stor glæde, da han trådte ind på banen i Las Vegas, hvor han spillede Netflix Slam mod Carlos Alcaraz. Selvom han besluttede sig for at spille denne opvisningskamp, trak han sig fra ATP 1000-turneringen i Indian Wells.

Det kom som en stor overraskelse for mange, at han besluttede sig for at gøre dette. Desuden gik han ikke i dybden med, hvorfor han mente, at det var den rette beslutning for ham.

I et nyligt interview med den spanske avis Marca har han dog sat ord på beslutningen. Her har han afsløret, at det ganske enkelt handlede om, at han ikke følte sig klar til at spille. Derfor besluttede han sig for at trække sig.

"Virkeligheden er, at jeg ikke følte mig klar til at spille en turnering på det niveau, med den lille mængde træning, jeg havde bag mig på det niveau, jeg havde brug for," sagde Nadal.

"Jeg ønskede ikke at starte en turnering fra, hvor jeg kom fra, uden nogen garanti for at kunne avancere til mindst det niveau, som jeg mener, jeg skal kræve af mig selv for at stille til start i en turnering."

Nadal har efterfølgende meddelt, at hans fokus er at blive klar til grussæsonen. Det primære mål for den spanske legende er naturligvis French Open, hvor han er den suveræne konge.

Læs også

Caroline Wozniacki sætter ord på forfærdelig situation: Jeg kan ikke forestille mig det

Nu taler Holger Runes mor ud: Det får hun i løn af sønnen

2024-03-22T12:03:55Z dg43tfdfdgfd