PEP GUARDIOLA MED FORUDSIGELSE: DE VINDER EM

Flere landshold har et potentialt til at vinde EM til sommer, men kun ét hold får guldmedaljen om halsen. Hvis man spørger Manchester City-træner Pep Guardiola, er han ikke i tvivl om, hvem det ender med at blive.

Faktisk peger han på et af de landshold, som Danmark er havnet i gruppe med. Det indikerer derfor, at Kasper Hjulmand og co. kan få vanskeligt ved at slutte som nummer et i gruppen.

Læs også

José Mourinho har afvist flere tilbud - vil kun til denne klub

Tidligere Premier League-spiller med klar opfordring til Pierre-Emile Højbjerg

Den spanske træner mener, at det engelske landshold har rigtig gode chancer for at gå hele vejen under slutrunden til sommer. De har flere gange været på vippen til at vinde en stor titel, men har manglet det sidste.

"Jeg har en følelse af, og det tror jeg, at alle har, at det engelske landshold ved de seneste slutrunder har taget nogle store skridt. De er på tærsklen til noget stort. De er virkelig tæt på," siger Guardiola ifølge Reuters.

"De har tabt en finale og også være i semifinalen. Når man når så langt i turneringer tæt på hinanden, så skal det nok lykkes til sidst. Hvis de tror på, så kan det lykkes."

I 2021 spillede England sig til en plads i EM-finalen, men tabte til Italien. Kampen måtte helt ud i en straffesparkskonkurrencen, inden en vinder blev fundet. Også ved VM har de leveret fine resultater de seneste år, da det i 2018 blev til en semifinale og en kvartfinale i 2022.

Det er rigtig mange år siden, at England har vundet et trofæ ved en slutrunde. Det har de ikke gjort, siden de vandt VM i 1966. De engelske herrer har endnu ikke vundet en EM-titel, men det kan der potentielt blive lavet om på til sommer.

EM-slutrunden løber af stablen fra den 14. juni og frem. Her er England havnet i gruppe med Danmark, Slovenien og Serbien.

Læs også

Napoli har truffet stor beslutning om Jesper Lindstrøm

Rasmus Højlund hyldes: Kan blive som Harry Kane

2024-05-04T16:48:01Z dg43tfdfdgfd