PAUL POGBA REAGERER På DOPINGDOM

Torsdag fik Paul Pogba en besked, som han havde frygtet. Han fik at vide, at han var blevet idømt fire års karantæne for doping. Derfor kommer han ikke til at spille professionel fodbold i nærmeste fremtid.

Straffen kommer efter, at han i august sidste år blev testet positiv for testosteron efter en Serie A-kamp mod Udinese. I værste fald kan den lange karantæne ende med at betyde, at den 30-årige franskmand må indstille sin karriere.

Læs også

Cristiano Ronaldo er blevet suspenderet

FC Barcelona har truffet beslutning om Joao Felix

I et opslag på Instagram slår han dog fast, at han ikke har tænkt sig at give op. Derimod vil han appellere dommen, da han ikke mener, at den er korrekt.

"Jeg er ked af det, chokeret og mit hjerte er knust over, at alt det, jeg har bygget op i min professionelle spillerkarriere, er blevet taget fra mig,« skriver Pogba på Instagram.

"Når jeg er fri for juridiske restriktioner, vil den fulde historie komme frem, men jeg har aldrig – mens jeg har været bevidst om det – taget tilskud, som går imod antidopingreglerne."

"Som professionel atlet ville jeg aldrig gøre noget for at forbedre mine sportslige præstationer ved at benytte mig af ulovlige midler, og jeg har aldrig manglet respekt for eller snydt mine medatleter eller fans for noget hold, jeg enten har spillet for eller imod."

Pogba skriver i sit opslag, at han ikke er enig i dommen. Derfor har han også tænkt sig at appellere den. Det betyder selvfølgelig, at sagen endnu ikke er slut.

Juventus-stjernen kommer dog ikke til at spille fodbold, mens sagen står på. Selvom han har tænkt sig at appellere dommen, kan der være lange udsigter til, at han kan vende tilbage til fodboldbanen.

Læs også

Erik ten Hag raser på Nottingham Forest

Så mange penge har Mason Mount kostet for United pr. minut

2024-03-01T08:08:48Z dg43tfdfdgfd