OVERRASKENDE EXIT: LANDSHOLDSPROFIL STOPPER

I en alder af kun 28 år har den norske midtbanespiller, Fredrik Aursnes, truffet den overraskende beslutning at sige farvel til landsholdsfodbolden.

Aursnes, der til dagligt viser sit værd for Benfica, hvor han spiller side om side med Casper Tengstedt, har valgt at prioritere andre aspekter af sit liv højere end de nationale kampe.

Beslutningen kommer som et chok for mange, ikke mindst fordi Aursnes har været en fast del af det norske landshold, hvor han har bidraget i 20 kampe og nettede en enkelt gang.

Den norske landstræner, Ståle Solbakken, bekræftede Aursnes’ beslutning under tirsdagens landsholdsudtagelse, og Aursnes selv har udtalt sig om beslutningen på det norske fodboldforbunds officielle hjemmeside. “Jeg er meget stolt over at have repræsenteret Norge sammen med denne gruppe. Jeg føler dog, at jeg gerne vil have mere tid og frihed til at prioritere andre ting end fodbold i mit liv,” forklarer Aursnes og tilføjer, “Derfor vælger jeg at stoppe på landsholdet. Ståle og jeg har haft gode samtaler om det i en længere periode. Det er en svær beslutning, men jeg føler, at det er det rigtige for mig.”

Reaktionerne på Aursnes’ landsholdsstop har været mange og blandede. Flere norske medier og fodboldeksperter har udtrykt deres overraskelse og skuffelse over nyheden, idet Aursnes anses for at være en vigtig brik på det norske landshold. Diskussionen har også bredt sig til fodboldfans, hvor nogle ser Aursnes’ valg som et fravalg af landsholdet, mens andre anerkender hans ønske om at prioritere livet udenfor fodboldens rammer.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-13T08:22:36Z dg43tfdfdgfd