NY USIKKERHED OM PEP GUARDIOLAS FREMTID HOS CITY: OVERRASKENDE NAVN NæVNT SOM FAVORIT TIL AT AFLøSE HAM

Pep Guardiola har stået i spidsen for den mest succesrige periode i Manchester Citys lange historie, siden han kom til Premier League-klubben i 2016. Siden han overtog, har Guardiola vundet fem Premier League-titler, én Champions League-titel, to FA Cups og fire Liga Cups.

Hans håb om at vinde to Champions League-titler i træk med City blev knust onsdag aften, da de tabte på straffespark til Real Madrid i deres kvartfinale. Men de kan stadig afslutte sæsonen positivt, da de er to point foran i Premier League. Desuden møder de Chelsea i FA Cup-semifinalen lørdag aften.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

Guardiola har kontrakt med City indtil udgangen af 2024/25-sæsonen, efter at have underskrevet en toårig forlængelse i 2023. Men der er tvivl om, hvorvidt han vil underskrive endnu en forlængelse, da de venter på en retssag om klubbens 115 påståede overtrædelser af Financial Fair Play-reglerne.

Den spanske journalist Jorge Picon påstår, at City ser fremad og 'allerede planlægger en fremtid uden Guardiola'.

"Pessimismen vokser omkring trænerens fortsættelse fra 2025, når hans kontrakt udløber," skrev Picon på X ifølge Sportbible.

Han tilføjede, at City overvejer at ansætte Gironas cheftræner, Michel, til at erstatte Guardiola, hvis han forlader klubben i 2025.

"Og blandt kandidaterne til at erstatte ham, er en træner fra 'huset': Michel," tilføjede Picon.

Michel nyder en fremragende sæson med Girona, der også ejes af City Football Group. De ligger i øjeblikket på tredjepladsen i La Liga og er på vej til at kvalificere sig til Champions League.

I februar antydede Guardiola, at han kunne være klar til en ny udfordring i sin trænerkarriere.

Da ESPN spurgte, hvad der var tilbage for ham at opnå, sagde Guardiola: "Et landshold. Jeg vil gerne tage et landshold til  VM eller EM. Det vil jeg gerne."

Da han blev spurgt, om han havde en præference for hvilket land han vil lede, svarede han: "Jeg ved ikke, hvem der vil have mig. For at arbejde for et landshold, skal de ville have dig. Ligesom en klub."

Læs også

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

Manchester United-stjerne har tilbudt sig selv til storklub

2024-04-19T18:54:56Z dg43tfdfdgfd