NU TALER HOLGER RUNES MOR UD: DET FåR HUN I LøN AF SøNNEN

Enhver dansk tennisfan ved, at Aneke Rune både er mor og manager til sin søn Holger, som i skrivende stund er verdens syvende bedste tennisspiller.

Mens rollen som mor generelt set ikke er noget, man skal forvente at få penge for, så er sagen en lidt anden, når det kommer til managerrollen.

Og nu har det langt om længe set dagens lys, hvor meget Aneke Rune får af sin søn for det hårde arbejde, hun laver i kulissen.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Gode nyheder for Caroline Wozniacki: Tager stort spring

Carlos Alcaraz reagerer på imponerende sejr

Udover fast at sidde i sønnens spillerboks, bruger Aneke Runes en masse tid på at navigere i og udvikle Holgers karriere. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at hun arbejder til klokken tre hver nat, men at hun alligevel har det sjovt med det:

"Gudskelov nyder jeg at have travlt. Jeg kan godt lide at have mange projekter. Og det har man, når man har en som Holger. Selvom det er hårdt arbejde at lave en eliteatlet, så har jeg det sjovt med det. Det nytter heller ikke noget, hvis jeg synes, jeg er et offer. Man kan vælge at pive over det eller se det sjove i det", siger hun.

Vil ikke have løn

Trods muligheden for at tjene på sin søns succes, så har hun taget et aktivt valg om, at hun ikke vil have løn af sin søn:

"Jeg har aldrig fået løn af Holger. Det vil jeg ikke. Det er en principsag", forklarer hun og understreger, at man ikke bør lade økonomien få muligheden for at ødelægge familiære bånd.

Anekes historie er en påmindelse om, at succes på verdensscenen ikke kun skabes af atleterne selv, men hjælpes på vej af de mennesker, der står bag dem.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Caroline Wozniacki trak sig med skade: Nu er der nyt

2024-03-19T09:41:30Z dg43tfdfdgfd