NU ER DET SLUT FOR HOLGER RUNE

Holger Rune har spillet en flot turnering i Indian Wells, men natten til fredag dansk tid mødte han sin overmand. Her blev han nemlig besejret af den russiske Daniil Medvedev.

Det betyder, at kvartfinalen blev endestationen for den 20-årige dansker. Kampen blev afgjort i to sæt med cifrene 5-7, 4-6. Derfor var der tale om en ganske tæt kamp, hvor den unge dansker dog begik for mange fejl.

Læs også

Stor fremgang for Caroline Wozniacki

Holger Rune har klar plan for kommende kvartfinalekamp

Der er flere punkter, hvor Rune kunne have spillet bedre. Han begik især mange fejl, hvilket kunne have ændret kampens udfald. I alt begik han ifølge Ritzau 20 uprovokerede fejl samt seks dobbeltfejl.

De mange fejl spillede også en rolle i, at Medvedev endte med at vinde første sæt med 7-5. Hvis Rune havde formået at spille en mere fejlfri kamp, kunne det derfor have set anderledes ud.

I andet sæt var det faktisk den 20-årige dansker, der kom bedst fra start, da han kom foran med to point. Han formåede dog ikke at holde fast i denne føring hele vejen til slut.

Derimod fik Medvedev vendt dette sæt på hovedet, da han fik tvunget danskeren i defensiven. Det førte til, at han vandt hele fire point i træk. Dette var også nok til, at han i sidste ende vandt andet sæt med 6-4.

Derfor bliver det ikke Rune, der skal spille mod Tommy Paul i semifinalen. Derimod bliver det den russiske stjerne, der tørner sammen med Paul, som sikrede sig en plads i semifinalen efter en sejr over norske Casper Ruud.

Rune kan nu se frem til en periode med træning og restitution, inden han senere på måneden skal i aktion ved Masters 1000-turneringen Miami Open.

Læs også

Carlos Alcaraz med kryptisk besked

Ekspert hylder Holger Rune for vovet beslutning

2024-03-15T06:15:58Z dg43tfdfdgfd