NU ER DET SKET: NOVAK DJOKOVIC HAR FUNDET NY TRæNER

Det var ikke helt ventet, at Novak Djokovic skulle sige farvel til Goran Ivanisevic. Deres samarbejde har været en stor succes, da det har kastet flere Grand Slam-titler af sig.

På trods af dette, har Djokovic tilsyneladende følt, at der har været behov for at prøve noget nyt. Det kommer til at ske allerede ved Monte-Carlo Masters, hvor han har den tidligere double-stjerne Nenad Zimonjic med som træner.

Læs også

Caroline Wozniacki har stadig intet gjort: Den 29. april er det for sent

Her er det måske dårligste straffespark i 2023: Du vil ikke gå glip af det

"Vi har kendt hinanden rigtig godt i mere end 20 år. Han har altid været som en storebror for mig. En mentor, en ven, der altid har prøvet at hjælpe mig som person og spiller," siger Djokovic ifølge TV 2 Sport.

"Da jeg stoppede med Goran, begyndte jeg mine forberedelser til grussæsonen i Beograd, og der var han. Vi nød virkelig samarbejdet, og jeg spurgte ham, om han ville komme med mig i nogle uger."

Det vides derfor heller ikke, hvor længe deres samarbejde kommer til at vare. Der er ikke sat en dato på, hvorfor den serbiske duo kommer til at tage det lidt, som det kommer.

Den i dag 47-årige Zimonjic har primært haft succes i double, hvor han har været verdensetter. Desuden vandt han også hele otte Grand Slam-titler, inden han besluttede sig for at indstille sin karriere.

Ivanisevic og Djokovic havde arbejdet sammen siden 2018, og deres samarbejde resulterede blandt andet i intet mindre end 12 Grand Slam-titler.

Den serbiske legende har ikke fået den bedste start på denne sæson. Det er naturligvis også derfor, at han har følt et behov for at lave ændringer. Det har han nu gjort, og det bliver derfor interessant at se ham spille i Monte-Carlo.

Læs også

Følger du Herrelandsholdet? Så er der glædeligt nyt til dig

Rystede kommentatorer: Hvordan får FC Midtjylland straffespark mod AGF her?

2024-04-08T11:11:16Z dg43tfdfdgfd