NU ER DET ENDELIG BEKRæFTET: GLæDELIGT NYT TIL JONAS VINGEGAARD

Hvis du har fulgt lidt med i cykling, så ved du også godt, at Jonas Vingegaard har fået en glimrende start på den nye sæson.

Den ydmyge Glyngøre-dreng har nemlig sat alle konkurrenterne til vægs, og trukket sig sejrrigt ud af samtlige af de løb, han har deltaget i.

Snakken var dog en helt anden, da han tog hul på enkeltstarten i Tirreno-Adriatico. Her blev den danske stjerne nemlig 'kun' nummer ni, men det var af en helt anden årsag end præstationen, at han løb med overskrifterne.

Læs også

Geggo købte sugerør fra Louis Vuitton: Du gætter aldrig, hvor mange penge hun betalte

NORMAL melder ud: Kunderne skal glæde sig til den 4. april

Givskud Zoo med trist meddelelse: Det berører samtlige af de ansatte

Det var i stedet brugen af Vismas nye enkeltstartshjelm. Den omtalte hjelm, som skiller sig ud med sit unikke design, er udviklet for at maksimere aerodynamikken og dermed give rytterne en hastighedsfordel.

Men den faldt ikke ligefrem i alles smag rent udseendemæssigt. Spørger du Jonas Vingegaard selv, så står han fast på sin positive oplevelse med hjelmen:

"Det er en rigtig, rigtig god hjelm. Jeg synes, at den er meget, meget hurtig. Vi har arbejdet meget på den det sidste år. Jeg er meget glad for den, sagde Jonas Vingegaard til Eurosport, og fortsatte:

"Den er selvfølgelig anderledes, men den er meget hurtig. Jeg tror, at det vil være fremtiden. Den er endnu mere komfortabel end andre enkeltstartshjelme, jeg har prøvet. Andre trykker en del steder på hovedet. Denne her er komfortabel, så det er meget rart".

Og nu er der så nyt om den omdiskuterede hjelm.

Grønt lys

Jonas Vingegaard og hans team har nemlig fået grønt lys til at benytte enkeltstartshjelmen gennem hele 2024, efter en periode med intens debat om sikkerheden ved sådan et innovativt design.

Det skriver Sporza. 

Beslutningen er blevet bekræftet af cykelsportens øverste organ, Den Internationale Cykelunion (UCI), efter en grundig undersøgelse af hjelmens overensstemmelse med reglerne for sikkerhedsudstyr.

Læs også

Han gør dette ved sin radiator: Med et snuptag gør han den fri for støv

Tjek din konto: Flere danskere har ikke modtaget penge efter MobilePay-betalinger

Godt nyt til disse danskere: Så mange penge er allerede blevet udbetalt

2024-03-18T18:52:53Z dg43tfdfdgfd