NOVAK DJOKOVIC TRæFFER OVERRASKENDE BESLUTNING

Det kom som et stort chok for mange, da Novak Djokovic tidligere på ugen led et af karrierens største nederlag. Her tabte han nemlig i tre sæt til verdens nummer 123, Luca Nardi, ved Indian Wells.

Tilsyneladende har det fået ham til at overveje, hvad han skal gøre. I hvert fald er den serbiske stjerne nået frem til, at han ikke skal spille ved den kommende turnering, Miami Open.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Stor fremgang for Caroline Wozniacki

Djokovic har besluttet sig for at trække sig fra den store Masters 1000-turnering, der starter i næste uge. Nyheden er blevet delt af serbiske journalist Sasa Ozmo, der har dækket Djokovic tæt i mange år.

Han skriver i et opslag på det sociale medie X, at Djokovic ikke stiller op til Miami Open. Journalisten har dog ikke afsløret, hvad der har fået Djokovic til at trække sig fra Miami Open.

José Morón, der er redaktør på tennismediet Punto de Break, mener dog at have en forklaring på dette. Han melder, at det skyldes, at Djokovic vil fokusere på at forberede sig til grussæonen.

"Djokovic har besluttet sig for ikke at deltage i Miami efter det, der skete ved Indian Wells. Han har valgt at dedikere de næste uger til at restituere og forberede sig til grus-sæsonen, som begynder i april," lyder det fra Morón på X.

Miami Open starter tirsdag i næste uge. Her får fansene ikke glæde af Djokovic, men danske fans kan glæde sig over, at både Caroline Wozniacki og Holger Rune er tilmeldt den store turnering.

Clara Tauson har også en chance for at få en plads i Miami, men det kræver dog, at hun først når igennem kvalifikationen. For at få en plads, skal hun vinde to kampe, som spilles søndag og eventuelt mandag.

Læs også

Kasper Hjulmand indrømmer: Forstår godt, at folk undrer sig

Kylian Mbappé vil sagsøge kebab-butik

2024-03-15T11:16:21Z dg43tfdfdgfd