NOTTINGHAM FOREST VIL HAVE LYDFILER FRA VAR-VOGNEN OFFENTLIGGJORT

Nottingham Forest har officielt anmodet Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) om at offentliggøre lydoptagelserne fra VAR under deres seneste kamp mod Everton, hvor de led et nederlag på 2-0.

Denne anmodning kommer i kølvandet på tre afviste straffespark under kampen, hvor dommerens beslutninger på banen blev støttet af VAR, der blev styret af Stuart Attwell.

Forest har rejst bekymringer om Attwells mulige partiskhed, idet han angiveligt er fan af Luton Town – noget klubben påpegede over for PGMOL før kampen.

Ved at anmode om offentliggørelsen af lydoptagelserne søger Nottingham Forest at skabe større gennemsigtighed og sikre sportens integritet.

Det skriver Sky Sports.

Nottingham Forest har præciseret, at de ønsker lydoptagelserne frigivet for tre specifikke hændelser under kampen, som alle involverede spilleren Ashley Young.

Disse omfatter en tackling på Giovanni Reyna, en hands-situation og endnu en tackling, denne gang på Callum Hudson-Odoi.

Klubbens mål er at lade fodboldfællesskabet og tilhængerne høre kommunikationen mellem kampens dommere for at styrke tilliden til VAR-systemets retfærdighed.

Derudover har The Football Association (FA) anmodet om udtalelser fra Nottingham Forests manager, Nuno Espirito Santo, og flere andre nøglepersoner i sagen for at undersøge klubbens udtalelser nærmere.

Premier League har også indledt en undersøgelse og udtrykt skuffelse over Forests kommentarer efter kampen, som anfægter dommernes integritet.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T20:14:34Z dg43tfdfdgfd