MUNDAFLæSER AFSLøRER: DET SAGDE MO SALAH TIL JüRGEN KLOPP UNDER HøJSPæNDT SAMMENSTøD

Under Premier League-kampen mellem Liverpool og West Ham kom det til en intens ordudveksling mellem Liverpool-træner Jürgen Klopp og stjernespilleren Mohamed Salah.

Hændelsen fandt sted på sidelinjen og vakte stor opmærksomhed blandt fans og medier.

Sammenstødet skete i anden halvleg, hvor Salah var ved at blive skiftet ind.

En professionel mundaflæser har analyseret situationen for SPORTbible og konkluderer, at Salah udtrykte frustration over ikke at kunne ændre på en given situation ved at sige: “Der er intet, jeg kan gøre ved det, intet.”

Klopps svar var ikke tydeligt for mundaflæseren, men det syntes at irritere Salah yderligere, hvilket førte til en udtalelse om, at han kunne risikere at få et rødt kort efter syv års tjeneste i klubben.

Det skriver SPORTbible.

Denne hændelse har ført til spekulationer om Salahs fremtid i Liverpool, især da der har været interesse fra den saudiarabiske pro-liga.

Liverpool afviste sidste år et bud på over 1,1 milliarder kroner fra den saudiske klub Al Ittihad, men rygterne om en fornyet interesse fortsætter.

Ifølge SPORTbible planlægger Liverpool stadig at have Salah med i truppen til næste sæson, selvom han går ind i de sidste 12 måneder af sin kontrakt.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-29T12:39:52Z dg43tfdfdgfd