MIKE TYSON KASTER SIG UD I OVERRASKENDE EVENTYR

Mike Tysons cannabismærke har lanceret øreformede marihuana-vingummier. Det sker næsten 25 år efter han blev diskvalificeret fra verdensmesterskabet i sværvægtsboksning af World Boxing Association for at bide et stykke af sin modstanders ører.

Med henvisning til det, der blev kendt som "The Bite Fight" mod Evander Holyfield, annoncerede Tysons cannabismærke et nyt produkt: øreformede vingummier kaldet Mike Bites - som endda mangler et stykke.

Læs også

Mike Bites-vingummierne har et bidemærke øverst. Det er naturligvis på det samme sted, hvor Tyson bed et stykke af Holyfields øre af Virksomheden annoncerede produktet tirsdag på det sociale medie X.

Det har fået Tysons godkendelse. I et opslag på det sociale medie skrev han, at 'disse ører faktisk smager godt'.

Vingummierne vil blive solgt på apoteker i Californien, Massachusetts og Nevada. 

Kampen i 1997 blev genoptaget efter Tyson bed et stykke af Holyfields øre af. Men Tyson blev til sidst diskvalificeret, ligesom han fik sin licens frataget, fordi han bed et stykke af Holyfields andet øre. Han fik også en bøde på tre millioner dollars.

De tidligere modstandere synes at have forsonet sig. I et afsnit fra 2019 af podcasten "Hotboxin' with Mike Tyson" sagde Holyfield, at han "tilgav" Tyson, og Tyson foreslog en øreformet slik til ham.

Og nu ser det ud til, at han har gjort alvor af dette. Han har nemlig sendt et sådant produkt på markedet, og det ser ud til, at der er blevet taget godt imod dem.

Læs også

2024-03-31T07:54:15Z dg43tfdfdgfd