MIKE TYSON I PINLIG SITUATION MED SIKKERHEDSVAGT VED MIAMI OPEN

Mike Tyson tog en pause fra træningen til sin kommende kamp mod Jake Paul. Den legendariske bokser lagde vejen forbi Miami Open for at nyde tennis på højt niveau, men endte i en pinlig situation med en sikkerhedsvagt.

Tirsdag var Tyson til stede ved Miami Open for at se kvartfinalen mellem Victoria Azarenka og Yulia Putintseva. Da han forsøgte at komme hen til sit sæde, blev han stoppet af en sikkerhedsvagt, som nægtede at lade ham passere, indtil der var pause i kampen.

Læs også

Promoter om Tyson Fury vs. Anthony Joshua: Her kan det ske

Jake Paul med overraskende afsløring inden kamp mod Mike Tyson

Sky Sports-kommentatorerne rettede opmærksomheden mod Tyson, som så ud til at blive lettere irriteret, mens han ventede på trapperne. En af annoncørerne roste vagten som 'modig' og spurgte for sjov: "Ved du, at det her er Mike Tyson?"

'Iron Mike' har ikke lagt skjul på sin kærlighed til tennis. Hans datter Milan fik smag for sporten allerede som 3-årig og er blevet en kommende stjerne, som har trænet med Holger Runes træner Patrick Mouratoglou.

Da han talte med Mouratoglou tilbage i 2022, delte Tyson, at tennis havde ændret hans liv og 'udvidet hans horisonter'.

"Vores liv har ændret sig på grund af tennis. Jeg troede, vi klarede os godt med alt, hvad vi gjorde og tjente penge. Men det er ikke større end min datter, der spiller tennis," sagde han.

"Hun er større end alt i vores liv nu. Jeg ser hende transcenderet til noget, hun aldrig ville have været før, hvis hun ikke havde involveret sig i tennis."

Milan er ikke den eneste tennisspiller, Tyson nyder at se. Den 57-årige er ofte til stede ved kampe ved US Open og Indian Wells blandt andre professionelle turneringer.

Dette er ikke første gang, Tyson har haft problemer med at nå hen til sit sæde ved Miami Open. Ved sidste års turnering forsinkede han finalen mellem Elena Rybakina og Petra Kvitova, fordi han ankom fashionabelt sent.

Da Rybakina skulle til at serve, lagde dommeren mærke til, at Tyson stadig stod op. Derfor sagde han, at alle tilskuere skulle finde deres sæder. Da den tidligere sværvægtsmester hen til sit sæde og satte sig ned, brød folk omkring ham ud i jubel. En yderligere pause fulgte, inden spillet blev genoptaget.

Læs også

Uvished om Caroline Wozniacki efter skade

Fans langer ud efter Caroline Wozniacki efter udtalelse: 'Hun har altid beklaget sig'

2024-03-27T08:14:56Z dg43tfdfdgfd