MEDIER MELDER ZIDANE TæT På BAYERN MüNCHEN: HAN HAR DOG EN PLAN MED MANCHESTER UNITED

Den tidligere Real Madrid-træner Zinedine Zidane har tilsyneladende en klar præference for sin næste destination i trænerkarrieren.

Selvom Bayern München har udvist interesse i at indlede forhandlinger med den franske fodboldlegende, og ifølge flere medier er tæt på at ansætte ham, peger alt nu i retning af, at Zidane har større interesse i at overtage roret hos Manchester United.

Det skriver The Mirror.

Zidane, der ikke har haft en trænerpost siden sin afgang fra Real Madrid i maj 2021, har været forbundet med flere prominente roller i både klub- og landsholdsfodbold de sidste par år. Trods interesse fra landshold som USA, Brasilien og Algeriet, har Zidane afventet det helt rette job.

Tidligere rygter har antydet, at han ikke ønsker at træne et landshold, medmindre det drejer sig om det franske.

Bayern München søger en efterfølger til Thomas Tuchel ved sæsonens udgang og havde håbet på at kunne tiltrække Julian Nagelsmann efter Euro 2024. Men Nagelsmann har fornyligt forlænget sin kontrakt med det tyske landshold, hvilket har fået Bayern til at rette blikket mod andre kandidater, herunder Zidane.

Men Zidanes hjerte synes at læne mod et liv i Premier League, og med Sir Jim Ratcliffe og hans INEOS-team ved roret, ser Manchester Uniteds fremtid spændende ud.

Zidanes tøven med at forpligte sig til Bayern skyldes dels hans interesse i situationen i Manchester, dels hans bekymringer omkring sprogbarrierer. Zidane, der ikke taler tysk, har tidligere udtrykt bekymring for sprogets rolle i hans evne til at lede et hold i Premier League, hvor han også kun behersker engelsk til en vis grad.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-20T05:22:01Z dg43tfdfdgfd