MEDIE: MOHAMED SALAH HAR SKREVET KONTRAKT MED NY KLUB

Liverpool kommer til at sige farvel til Jürgen Klopp til sommer, da han har offentliggjort, at han stopper som træner. Det er dog ikke sikkert, at han bliver det eneste tab for den engelske klub.

Tilsyneladende er Mohamed Salah også på vej væk fra Anfield, da han siges at have skrevet under med en ny klub. Der er ikke tale om en anden klub i Premier League. Derimod er han på vej til et land, der har hentet mange store navne de seneste år.

Læs også

Storklub tæt på at hente Erling Haaland

Barcelona afviser stort bud fra Bayern München

Hans tidligere holdkammerat, Mido, der nu fungerer som ekspert, er kommet med denne melding. Ifølge PLBold melder han om en indgået aftale på det sociale medie X.

"Mohamed Salah spiller i den saudiske liga i næste sæson. Kontrakterne er skrevet under," skriver han.

Derfor kan det tyde på, at Salah føler sig klar til at forlade Liverpool til sommer. Dermed sætter han også et sidste punktum for en rejse, der har varet i syv år.

Han bliver betragtet som en af de bedste og mest succesfulde spillere i Premier League, og har været en vigtig spiller for Liverpool. Siden han blev hentet i AS Roma i 2017, har han bidraget med 205 mål i 333 kampe.

Det er ikke første gang, at Salah er blevet kædet sammen med et skifte til Saudi Pro League. Det blev han også forud for denne sæson, men her besluttede han sig for at blive i Liverpool.

Angiveligt er det Al-Ittihad, der arbejder på at hente ham til Saudi-Arabien. De ser det som en stor fangst, da han er en af de bedste muslimske fodboldspillere nogensinde. Derfor mener de, at det vil være godt for ligaen at tiltrække ham.

Læs også

Tidligere Real Madrid holdkammerat: Der er kun 3 trænerjobs som Zinedine Zidane vil

Jon Dahl Tomasson åbner op: Det bliver specielt

2024-03-03T10:14:09Z dg43tfdfdgfd