MEDIE: MANCHESTER UNITED TRæFFER CHOKERENDE BESLUTNING OM ERIK TEN HAG

Erik ten Hags tid i Manchester United har været en mærkelig affære. I første sæson sejrede han i Carabao Cup og sikrede en plads i FA Cup-finalen. Desuden 'vandt' han også magtkampen med Cristiano Ronaldo, hvorfor sæsonen må siges at have været en succes.

Men springer man blot et år frem i tiden, så ser det helt anderledes ud. Faktisk ser det ud til, at den hollandske træner nærmest klamrer sig til jobbet med nød og næppe.

Læs også

Van Dijk med opsigtsvækkende melding om tidligere Liverpool-stjerne

Uventet drejning: Han bliver IKKE træner i Bayern München

Efter at have sagt farvel til europæisk fodbold efter at være endt sidst i deres Champions League-gruppe, har De Røde Djævle præsteret dårligt i adskillige kampe i denne sæson. Og det har ført til et hav af rygter om, at Ten Hag kan få stukket en fyreseddel i hånden.

I FA Cup-semifinalen mod Coventry City var det kun VAR, der forhindrede dem i at tabe 4-3, selvom de havde været foran 3-0 på et tidspunkt. Flere spillere har også skuffet på banen, hvor de har vist mangel på lederskab.

Med alt dette in mente, for ikke at nævne hollænderens akavede optræden foran tv-kameraerne og problemer med spillertruppen (Jadon Sancho, Marcus Rashford og andre), ville det ikke være overraskende at se ham blive afskediget efter sæsonen.

INEOS har truffet en chokerende beslutning om Erik ten Hag

Men i, hvad der kun kan beskrives som en utrolig vending, ser det ud til, at han har fået en ekstra chance i klubben.

The Athletic skriver, at på grund af omkostninger ved at fyre ham og det faktum, at klubben ikke mener, der er fornuftige alternativer tilgængelige i øjeblikket, vil Ten Hag også være træner i næste sæson. Når hans kontrakt udløber, vil han dog næppe få den forlænget.

Det er en stor beslutning, som INEOS anført af rigmanden Sir Jim Ratcliffe har truffet. Det er det især, når man tænker på, hvor passive De Røde Djævle har været i de seneste mange kampe denne sæson.

Lederskab fra bænken synes at have været en mangelvare, og det bliver interessant at se, hvordan førsteholdet reagerer på nyheden.

Læs også

Michael Laudrup stikker til storklub: Jeg forstår det slet ikke

Harry Kane tromler videre: Sætter endnu en rekord

2024-05-02T16:25:20Z dg43tfdfdgfd