MEDIE AFSLøRER: ERLING HAALAND VAR På VEJ TIL FC BARCELONA

Manchester Citys angriber, Erling Haaland, var egentlig på vej til Barcelona.

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver, at Haaland skulle have indgået en aftale om at skifte til FC Barcelona i 2022. Mundo Deportivo baserer deres oplysninger på anonyme kilder.

På tidspunktet for den potentielle transfer var Haaland en af de mest attraktive spillere på transfermarkedet.

Det var han blandt andet på grund af den forholdsvis lave frikøbsklausul på omkring 60 millioner euro, som var fastsat af hans daværende klub, Borussia Dortmund.

Haaland havde tiltrukket sig massiv interesse fra flere klubber efter at have imponeret i både Bundesligaen og Champions League.

I april 2021 ankom Haaland derfor sammen med sin far, Alf-Inge, og hans nu afdøde agent, Mino Raiola, til Barcelona.

Her skulle Haaland præsenteres for det sportslige projekt hos den catalanske klub, og derefter vurdere, om det gav mening at skifte til Spanien.

Den efterfølgende sommer endte med, at Lionel Messi skiftede til Paris Saint-Germain på en fri transfer, mens Haaland besluttede at blive i Dortmund endnu et år.

Ifølge Mundo Deportivo gav Haalands lejr senere deres ‘ja’ til Barca. Det skete i marts 2022.

Cheftræner Xavi Hernandez tog til München for at forklare sine planer for nordmanden og fortalte, at holdet ville blive bygget op omkring ham.

Desværre havde Barcelona i sidste ende ikke økonomien til at få det hele til at gå op, og tabte derefter Haaland til Manchester City.

Det skriver Forbes.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-27T07:56:56Z dg43tfdfdgfd