MAX VERSTAPPEN INDRøMMER SIN FEJL EFTER JAPANS GRAND PRIX: 'HAN HAVDE RET'

Max Verstappen forklarede under Japans Grand Prix, at han gik fra understyring til overstyring. I denne forbindelse sagde han også, at der måske var brug for en justering af frontvingens indstilling.

Gianpiero Lambiase kom med et svar til Verstappen, der indikerede, at han allerede havde foreslået dette: "Jeg vil ikke sige: 'Jeg sagde det jo', men..."

Læs også

Max Verstappen ryster Formel 1: "Jeg må se, om jeg vil fortsætte"

Opsigtvækkende melding omkring Max Verstappens fremtid trækker overskrifter

Efter løbet forklarede Verstappen, at det faktisk var hans fejl, og at GP havde ret. Det kan være, at det måske får den hollandske stjerne til at lytte til sin ingeniør næste gang. Omvendt er han kendt for at være stædig, hvorfor det ikke er sikkert, at det ændrer noget.

"Vi skændtes ikke, men han sagde: 'Er du sikker på, at du vil gøre dette (justere frontvingens indstilling, red.)?'. Jeg sagde: 'Ja, jeg er ret sikker'. Jeg tog fejl. Så han havde ret," sagde Verstappen efterfølgende ifølge GPBlog.

Det er bestemt ikke første gang, at der er en udveksling af denne karakter mellem Verstappen og Lambiase. Tværtimod er det noget, der har været flere gange i løbet af de seneste sæsoner.

I sidste sæson var der ofte ordvekslinger mellem Verstappen og Lambiase, men ifølge den 26-årige kører, er Lambiase en rigtig god kollega.

Han har også slået fast, at de har et godt forhold til hinanden, og at deres samarbejde fungerer rigtig godt. Det kan måske skyldes, at han er en af få, der tør at give Verstappen igen af samme skuffe

 "Jeg prøver stadig at være så konsekvent som muligt, uden at råbe af ham, men vi har et fantastisk forhold. Så det fungerer godt," sagde Verstappen.

Læs også

Mercedes-boss Toto Wolff beder George Russell om at "tage ansvar"

Melder klart ud: Toto Wolff giver op

2024-04-10T08:29:09Z dg43tfdfdgfd