MANCHESTER UNITED 'VISER INTERESSE' I 26-åRIG ANGRIBER - SKAL GIVE KONKURRENCE TIL RASMUS HøJLUND

Manchester United skal ændre på deres angrebslinje denne sommer. Anthony Martial er på vej væk, og Jadon Sancho følger efter. Antony præsterer også under forventning, ligesom der har været rygter om, at han kan blive solgt.

De Røde Djævle har brug for at finde en ny angriber, der kan give både støtte og konkurrence til danske angriber Rasmus Højlund, der ikke kan bære byrden alene.

Læs også

Mercedes er klar til at give Verstappen vanvids-kontrakt: Bliver et helt nyt niveau

Den ruller stadig: Nu er der overraskende nyt i Christian Horner-sagen

Flere spillere er blevet nævnt som mulige forstærkninger, og nu bringer HITC endnu en spiller på banen. Angiveligt skulle United have et rigtig godt øje til Viktor Gyokeres.

Ifølge medier oplysninger viser United interesse i at skrive kontrakt med den 26-årige angriber, som skal fungere som en støtte for Højlund. Der er derfor ikke tale om en direkte afløser.

Det lyder, at United 'overvejer' adskillige muligheder, herunder Sportings Gyokeres, der har scoret 36 mål i 43 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Problemet? Liverpool er også interesseret i at hente den svenske stjerne. Det efterlader United i 'frygt' for, at deres ærkerivaler kan 'spolere' et potentiale køb af Gyokeres til sommer.

Det kan vise sig at være et klogt træk for United. Gyokeres kommer fra en mindre kendt liga, hvilket betyder, at der vil være mindre pres på ham fra starten.

United kan håbe på, at de kan udnytte deres fremragende relation med Sporting her. Klubberne har gennemført mange handler gennem årene, hvilket tæller spillere som Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes.

Alt afhænger af, hvad Gyokeres ønsker. Foretrækker han et skifte til Liverpool (eller en helt tredje klub), kan det vise sig at blive vanskeligt for United at hente ham. Det er især tilfældet, da han på ingen måde vil være garanteret spilletid i den engelske klub.

Læs også

Erik ten Hag mister magt: Ny ledelse vil sælge udskældt Manchester United-stjerne

Rasmus Højlund har kun gjort det én gang siden tilbagevenden fra skade - det er mere end alarmerende

2024-04-16T07:06:30Z dg43tfdfdgfd