MANCHESTER UNITED-STJERNE HAR UNDSKYLDT TIL ERIK TEN HAG

Alejandro Garnacho har undskyldt til Erik ten Hag efter at have liket opslag på de sociale medier, der kritiserede Manchester United-træneren. Den argentinske angriber forventes at være inkluderet i truppen til søndagens FA Cup-semifinale mod Coventry.

Garnacho blev skiftet ud i anden halvleg i sidste lørdags skuffende 2-2-kamp mod Bournemouth. Ten Hag nævnte, at der var problemer i den 19-årige spillers område på banen, som blev 'repareret' efter ændringen.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

Mark Goldbridge, der er vært på en United-kanal på YouTube, skrev, at Garnacho var blevet 'smidt under bussen', og at Ten Hag 'tydeligvis er bange for at fornærme de større lønmodtagere'. Garnacho likede opslag, men skyndte sig at fjerne det igen. Han nåede det dog ikke, inden det blev opdaget.

Ten Hag har ifølge The Telegraph sagt, at Garnacho siden har undskyldt for de omtalte likes, og at hollænderen er villig til at komme videre fra episoden.

"Alejandro er en ung spiller, der har meget at lære. Han undskyldte for det, og så kommer vi videre," lød det fra Ten Hag.

Efter at have startet i alle kampe for United siden november, forventes Garnacho at være i betragtning til at starte mod Coventry i denne weekend. Ten Hags hold har haft en hel uge til at forberede sig, og Antony og Scott McTominay forventes at vende tilbage fra skader.

Striden om Garnacho er ikke første gang, at Ten Hag har haft uoverensstemmelser med sine spillere i løbet af sine to sæsoner i United. Først medførte det, at Cristiano Ronaldo blev fritstillet efter et eksplosivt interview, og Marcus Rashford blev droppet for at komme for sent til et holdmøde.

Ten Hag anklagede også Jadon Sancho for ikke at leve op til standarderne og klubbens kultur, samtidig med at han anklagede ham for ikke at træne godt.

Sancho har haft succes under sit lejeophold i Borussia Dortmund og har nået Champions League-semifinalerne. Ten Hag er ikke afvisende over for, at han kan vende tilbage, men hans fremtid i United handler ikke om hans evner som spiller.

Læs også

Real Madrid-spillere nægtede at sparke straffe mod Manchester City: "Jeg var meget overrasket"

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

2024-04-20T06:10:04Z dg43tfdfdgfd