MANCHESTER UNITED SER UD TIL AT TABE TRANSFERKAMPEN OM BUNDESLIGA-STJERNE

En væsentlig faktor for, at Liverpool og Arsenal har kunnet etablere sig som titeludfordrere — og i Liverpools tilfælde som vindere — over de seneste år, er deres ekstraordinære succesrate på transfermarkedet. De to klubber har stort set ikke begået fejl, hvad enten det drejer sig om prisvenlige signeringer som Wataru Endo eller store transfers som Declan Rice.

Rekruttering har længe været et ømt punkt hos Manchester United. Dog ser det ud til, at med Sir Jim Ratcliffe ved roret for en ny æra, er der håb forude. Mirror rapporterer, at Man Utd planlægger at ændre deres tilgang til transfers ved at sigte efter yngre spillere på markedet, hvilket kan betyde en afslutning på at hente superstjerne-navne mod slutningen af deres karrierer, eksempelvis Raphael Varane og Casemiro. Det skriver Team Talk.

Læs også

Andreas Christensen får stor ros af Barcelona-veteran

Erik ten Hag truer Manchester United-ledelsen

Erling Haaland kræver særlig klausul i ny kontrakt

Alle tre klubber — United, Arsenal, og Liverpool — blev ifølge BILD i februar nævnt som interesserede i Eintracht Frankfurts stjerne, Willian Pacho. Den ecuadorianske landsholdsspiller er en venstrefodet midterforsvarer, der er 188 cm høj og hurtigt er blevet en af de mest fremtrædende spillere i sin position i Bundesligaen.

Pacho, 22, har spillet samtlige 90 minutter i hver Bundesliga-kamp, han er startet i denne sæson, og har været en åbenbaring lige fra sin første dag, siden han sidste sommer ankom fra belgiske Royal Antwerp for €15 millioner (inklusive bonusser). BILD hævdede, at selvom han kun ankom sidste sommer, ville et bud på €60 millioner (cirka £51 millioner) være nok til at overbevise Frankfurt om at sælge ham efter kun en sæson.

En ny opdatering om Pachos fremtid kommer fra Sky Germanys Florian Plettenberg, som på X bekræftede, at Pacho er på sommerens kortlister hos både Arsenal og Liverpool, mens Man Utd ikke blev nævnt. Dette kan være forklaret ved, at dobbeltrapporter fra Mirror og Daily Star mandag afslørede, at Evertons Jarrad Branthwaite er blevet Man Utds primære transfermål for sommeren.

Man Utds tilsyneladende exit fra løbet lader døren stå åben for Liverpool og Arsenal. Plettenberg tilføjede, at Frankfurt er blevet informeret om begge klubbers interesse og gentog BILDs påstand om, at Frankfurt er villige til at indgå en aftale, hvis der kommer et bud på omkring €60 millioner.

Plettenberg afsluttede med at sige, at Pacho er en "topspiller og én at holde øje med i sommerens transferperiode.

Læs også

Red Bull svarer på rygterne om fyring af Christian Horner

Harry Kane sætter Bundesliga historie i sin første sæson

Serie A-klub fyrer cheftræneren efter at have nikket en skalle til modstander

2024-03-12T14:23:45Z dg43tfdfdgfd