MANCHESTER UNITED OG ARSENAL ER OGSå INTERESSEREDE: LIVERPOOL MELDER SIG IND I KAMPEN OM BARCELONA-TEENAGER

Den 19-årige Mikayil Faye har endnu ikke fået sin førsteholdsdebut for Barcelona. Han blev sidste sommer hentet i den kroatiske klub NK Kustosija, og har formået at udmærke sig på ungdomsniveau.

Som en målfarlig forsvarsspiller har Faye scoret fire gange i 27 optrædener for Barca Atletic i denne sæson og har for nylig fået kampdagserfaring på førsteholdsniveau.

Læs også

Liverpool har udset Virgil van Dijk-afløser - han koster 375 millioner

Manchester United-stjerne har undskyldt til Erik ten Hag

Den unge midterforsvarer har været ubrugt reserve i tre af Barcelonas seneste fire La Liga-kampe. Desuden scorede han ved sin første optræden for det senegalesiske landshold i en 3-0-venskabskamp mod Gabon sidste måned.

Mangel på disciplin på banen har dog plettet Fayes første sæson i Barcelona, da han allerede er blevet udvist to gange for ungdomsholdet, men han anses stadig for at være et stort fremtidigt talent.

Den 185 centimeter høje forsvarer har kontrakt med Xavis hold indtil sommeren 2027, og Barcelona har tilsyneladende indsat en astronomisk frikøbsklausul på 400 millioner euro i hans aftale.

Nylige rapporter har dog hævdet, at Barcelona er villige til at sælge ham for mindre end 20 millioner pund denne sommer, da de har behov for at skaffe midler, hvilket har sat adskillige hold i beredskab.

Ifølge Mundo Deportivo er Liverpool det seneste hold, der har vist interesse for at skrive kontrakt med Faye, som der angiveligt blev budt 9 millioner euro på af en unavngiven klub i januar.

Liverpool skal dog gennem flere udfordringer, hvis de skal bringe det senegalesiske talent til Anfield, da Barcelonas sportsdirektør Deco tilsyneladende har forsikret hans agenter om, at han vil få en chance på førsteholdet i næste sæson.

Desuden er Liverpool angiveligt kun et af syv hold, der har et godt øje til Faye. Han siges også at være på radaren hos Premier League-rivalerne Arsenal og Manchester United samt Bayern München, Lille, Monaco og Nice.

Læs også

Nicklas Bendtner begik stor brøler: Nu sætter han ord på

Barcelonas omklædningsrum 'delt i fire klaner' efter forbløffende 'strid' mellem Gündogan og Araujo

2024-04-21T08:12:29Z dg43tfdfdgfd