MANCHESTER UNITED-LEGENDE LANGER VOLDSOMT UD EFTER ERIK TEN HAG

Erik ten Hag så sit hold miste føringen for tredje gang i træk, da Liverpool scorede på et straffespark i overtiden og reddede et point på Old Trafford, hvilket holdt Premier League-titelkampen i live.

Mål fra Bruno Fernandes og Kobbie Mainoo annullerede Luis Diaz' åbningsmål, inden Mohamed Salah scorede på et straffespark efter en forseelse lavet af Aaron Wan-Bissaka.

Læs også

Tidligere landsholdsspiller i vild forvandling: Kan du genkende ham?

FIFA's verdensrangliste er blevet opdateret: Kasper Hjulmand og kompagni dominerer

Til trods for det imponerende resultat mod Jurgen Klopps tropper, blev Ten Hags taktik igen fremhævet af kritiske klublegender. Det omfatter Roy Keane, der var rasende over, at de "spiller som en lille klub". Det tæller også Gary Neville, der beskrev den hollandske træners ageren som "underlig".

Den 54-årige er i sin anden sæson hos De Røde Djævle og har stået over for flere spørgsmål om sine troppers spillestil, som ser ud til at ændre sig fra kamp til kamp.

Kaotisk var det overordnede tema i Uniteds 3-2-nederlag mod Chelsea midt på ugen og igen mod ærkerivalerne Liverpool. Klublegenden Rio Ferdinand mener, at Ten Hags taktik får spillerne til at se dårligere ud, end de egentlig er.

"Træneren kom ud før og sagde: 'Hvis nogen ikke kan se spillestilen, så ved jeg ikke, hvad I kigger på', og i bund og grund: 'Vi har en spillestil'," sagde han i 'Vibe with Five' på YouTube ifølge Express.

"For alt i verden giver jeg ham fordel af tvivlen hver gang og tænker hver gang: 'Hvad er det?'. Jeg sagde i går (søndag, red.) efter kampen, hvis kamikaze, åben sesam, og ingen kontrol med bolden er, hvad vi leder efter, så har han ramt plet og gør et fantastisk stykke arbejde, for det er sådan, vi spiller."

"Du kan tilskrive det skader. Vi har en masse skader, men mange hold har skader, og de har stadig en spillestil, de forsøger at opnå. Jeg tror ikke, Ten Hags stil er denne form for kamikaze og kaosfodbold."

Læs også

Brian Laudrup er ikke i tvivl: I denne klub vil Christian Eriksen blive modtaget som konge

Her er det måske dårligste straffespark i 2023: Du vil ikke gå glip af det

2024-04-09T11:13:00Z dg43tfdfdgfd