MANCHESTER UNITED HAR åBNET DIALOG MED POTENTIEL ERIK TEN HAG-AFLøSER

Manchester United-boss Sir Jim Ratcliffe har kontaktet Thomas Tuchel som et led i sin plan om at erstatte Erik ten Hag denne sommer.

Ten Hag var tidligere under pres i sæsonen, da United blev slået ud af både Champions League og Liga Cuppen, da det kraftigt reducerede deres chancer for at vinde et trofæ.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Har ikke spillet meget under Klopp: Liverpool-stjerne rygtes til Saudi-Arabien

Ten Hags tropper har siden kvalificeret sig til FA Cup-finalen, selvom deres opgør mod Coventry City gjorde meget lidt for at forbedre hollænderens ry.

Selvom de var foran 3-0 efter 70 minutter, tillod de Coventry at komme tilbage i kampen. Det overraskede mange, da Championship-holdet udlignede til 3-3 i overtiden, hvilket førte semifinalen til forlænget spilletid.

Coventry troede, de havde vundet det i sidste øjeblik, da Victor Torp scorede på et oplæg fra Haji Wrights, men United fik en livline takket være en offsideafgørelse fra VAR.

Ratcliffe og den nye tekniske direktør Jason Wilcox var blandt dem, der var til stede på Wembley, og de kunne ikke lide, hvad de så. Det er i stigende grad sandsynligt, at Ratcliffe vil fyre Ten Hag denne sommer, da Man Utd stadig er langt efter deres rivaler.

Ifølge den tyske journalist Georg Holzner, der arbejder for Kicker, er Ratcliffe allerede i gang med at erstatte Ten Hag.

Den britiske milliardær har taget kontakt til den afgående Bayern München-træner Thomas Tuchel for at høre, om han er åben for at blive Uniteds nye manager.

Ratcliffe har et godt øje til Tuchel og har spurgt, om han vil 'forpligte' sig til United forud for næste sæson. Tyskeren overvejer i øjeblikket, om han skal acceptere Ratcliffes tilbud.

Der har været snak om, at Tuchel kan foretage en stor kovending og blive i Bayern, selvom begge parter tidligere var enige om at gå hver til sit.

Holzner bekræfter dog, at Tuchel forlader Bayern denne sommer, hvilket giver United mulighed for at hente ham. Tuchel er ikke den eneste træner, United er interesseret i, da de også holder øje med Roberto De Zerbi, Gareth Southgate og Thiago Motta.

Læs også

Arsenal vil hente to store stjerner - koster næsten 1,5 milliarder kroner tilsammen

Zinedine Zidane skaber tvivl om Bayern-job - vil i stedet til denne klub

2024-04-22T17:16:59Z dg43tfdfdgfd