MANCHESTER UNITED FåR UDFORDRER: REAL MADRID VIL OGSå HAVE BRANTHWAITE

Manchester United står over for en betydelig udfordring i deres bestræbelser på at sikre sig Everton-forsvarsspilleren Jarrad Branthwaite til sommer.

Den 21-årige centerback har fanget opmærksomheden hos flere topklubber efter imponerende præstationer, der har belønnet ham med en debut i det engelske seniorlandshold til de kommende venskabskampe mod Brasilien og Belgien.

Branthwaite, der tidligere har tilbragt tid på lån hos PSV Eindhoven, er nu på radaren hos både Manchester United og deres Premier League-rivaler, Chelsea, men det er Real Madrid, der synes at have overtaget i kampen om hans underskrift.

Manchester Uniteds medejer, Sir Jim Ratcliffe, har identificeret Branthwaite som sit primære defensive mål forud for sommerens transferperiode. Dette sker i kølvandet på Ratcliffes køb af en 25 procent andel af klubben efter lange forhandlinger med Glazer-familien.

Trods usikkerheden omkring manager Erik ten Hags fremtid, er Ratcliffe opsat på at forstærke holdets forsvar, især da spillere som Harry Maguire og Raphael Varane kan være på vej væk fra Old Trafford.

Det skriver GiveMeSport.

Real Madrid, under ledelse af Carlo Ancelotti, har også udvist en “ægte” interesse for Branthwaite.

Ancelotti, der tidligere har arbejdet med Branthwaite hos Everton, er angiveligt imponeret over forsvarerens udvikling og er ikke bange for at teste ham i udlandet.

Transferjournalisten Dean Jones har udtalt, at Ancelottis tidligere forhold til Branthwaite og spillerens villighed til at prøve kræfter med fodbold i udlandet giver Real Madrid en fordel i kampen om hans underskrift.

Everton forventer, at Branthwaite vil forlade klubben til sommer efter at have advaret interesserede klubber om, at de holder fast i en pris på omkring 80 millioner pund.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-22T09:15:28Z dg43tfdfdgfd