MANCHESTER UNITED-EJER I KONTAKT MED NY MULIG CHEFTRæNER

Manchester United står over for en mulig ændring i trænerstaben efter en sæson præget af udfordringer under Erik ten Hag.

I jagten på forbedringer har klubbens medejer, Sir Jim Ratcliffe, angiveligt taget kontakt til den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel for at diskutere muligheden for at overtage roret på Old Trafford.

Tuchel, der for nylig blev afskediget fra sin stilling hos Bayern München efter en skuffende sæson, er kendt for sin taktiske dygtighed og succes i europæisk fodbold.

Under hans ledelse vandt Chelsea Champions League, og han førte også klubben til finalerne i flere store turneringer. Trods hans afgang fra Bayern på grund af manglende resultater, er Tuchels evner som toptræner stadig højt værdsat i fodboldverdenen.

Det skriver CaughtOffside.

På trods af Manchester Uniteds nylige sejr i FA Cup-semifinalen mod Coventry City, og en finaleplads på spil, ser det ikke ud til, at ten Hag bliver på Old Trafford efter sommerpausen.

Ratcliffe har måske ikke truffet en endelig beslutning om, hvem der skal lede holdet fremadrettet, men rygter siger, at Ten Hags dage er talte.

Sejren over Coventry kan netop have kostet Erik ten Hag jobbet.

Thomas Tuchels navn på rygtelisten viser, at Manchester United søger en træner med erfaring i at vinde store kampe, og som kan bringe ny energi til en klub i behov for fornyelse. Med sin erfaring fra både Dortmund, PSG og Chelsea, hvor han har demonstreret evnen til at føre hold til succes i både indenlandske og internationale turneringer, kunne Tuchel være det frisk pust, som United har brug for for at vende tilbage til toppen af engelsk og europæisk fodbold.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-22T06:57:52Z dg43tfdfdgfd