MANCHESTER CITY KLAR TIL AT SMIDE OVER 1 MILLIARD KRONER

Manchester City er klar til at sætte ny transferrekord ved at tilbyde omkring 1,1 milliarder danske kroner for AC Milans kantspiller Rafael Leao til sommer.

Pep Guardiola har længe været beundrer af angriberen og ønskede at hente ham allerede sidste sommer. Selvom Chelsea og PSG tidligere har udtrykt interesse for spilleren, lader det til, at de ikke vil foretage sig noget.

Chelsea mangler midlerne til at finansiere handlen, mens PSG i stedet ønsker at hente en ny angriber for at erstatte Kylian Mbappes plads på holdet.

Rafael Leao betragtes som en af de mest eftertragtede kantspillere i fodboldverdenen lige nu. Han startede sin professionelle karriere hos Sporting CP, før han skiftede til Lille og til sidst blev lokket til AC Milan på en femårig kontrakt for et beløb på omkring 260 millioner danske kroner i 2019.

Den 24-årige angriber har i denne sæson scoret ni mål og leveret 10 assists i 34 kampe. På trods af en anstændig sæson er hans værdi ikke faldet. Han har i gennemsnit 1,8 skud, 1,5 nøgleafleveringer og 2,2 driblinger pr. kamp (statistikker fra whoscored).

Leao er kendt for sin hastighed, effektive driblinger og stærke afslutninger. Selvom han skal forbedre sig i de defensive aspekter, forbliver han et værdifuldt valg for enhver klub på grund af sin kreativitet. Han har en frikøbsklausul på omkring 1,3 milliarder danske kroner i sin kontrakt, som han for nylig underskrev med den italienske klub.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-14T15:56:07Z dg43tfdfdgfd