LUIS ENRIQUE REAGERER EFTER CHOKERENDE PSG-EXIT

Paris Saint-Germain er meget overraskende blevet sendt ud af Champions League af tyske Borussia Dortmund, der dermed har sikret sig en plads i finalen.

Tirsdag aften blev der spillet returkamp, der endte 1-0. Det samme gjorde den første kamp, der blev spillet i Tyskland. Med andre ord, så formåede den franske storklub ikke at score et eneste mål mod Bundesliga-klubben.

Læs også

FCK og Lyngby Boldklub deler kæmpe nyhed

Rasmus Højlund i heftigt skænderi med dansk landsholdsstjerne

Det handlede dog ikke om, at de ikke havde chancer nok for at score. Tværtimod havde de et utal af chancer, hvor bolden ramte træværket. Derfor har PSG-spillerne ikke været skarpe nok på de tidspunkter, hvor det virkelig gjaldt.

Efter kampen lagde PSG-træner Luis Enrique ikke skjul på, at de naturligvis være meget ærgerlige over at blive sendt ud af Champions League. I samme ombæring slog han også fast, at det var en kamp, som de skulle have vundet.

"Det var meget lige, men ærlig talt skal vi vinde en kamp som denne. Vi havde 31 afslutninger, og vi ramte stolperne fire gange. Fodbold kan være så uretfærdigt nogle gange," sagde Enrique til TNT Sports ifølge NTB.

PSG forlod dog Champions League med en rekord i bagagen, da de ramte træværket hele 14 gange. Det er nok til at sætte rekord. Her er det også værd at nævne, at det skete intet mindre end seks gange i de to semifinaler.

"Vi er triste nu, men skal vi arbejde på at skabe noget særligt, så vi kan vinde Champions League i næste sæson. Jeg ønsker Dortmund tillykke med finalen. Det er en stor klub, og jeg håber, at de vinder finalen," sagde den tidligere Barcelona-træner også.

Onsdag aften bliver den anden finalist fundet, når Real Madrid tørner sammen med Bayern München. Igen er alt på spil for de to hold, da den første kamp sluttede 2-2.

Læs også

Christian Eriksen peger på, hvem der er skyld i det pinlige nederlag til Crystal Palace

Kan afløse Erik ten Hag: Stjernetræner klar til comeback hos Manchester United

2024-05-08T08:46:15Z dg43tfdfdgfd