LONDON-KLUB VIL HENTE MORTEN HJULMAND

Der er flere danskere, der spiller i Premier League, men endnu en mand kan være på vej. Der er nemlig meldt om engelsk interesse for Morten Hjulmand, der i dag spiller for Sporting i Portugal.

Den 24-årige danske stjerne skiftede forud for denne sæson fra Lecce i Italien til Sporting. Her har han formået at gøre opmærksom på sig selv, da han er havnet på radaren i flere andre klubber.

Læs også

Martin Braithwaite vinder flot pris

Medie: Mohamed Salah har skrevet kontrakt med ny klub

Ifølge Record har det blandt andet medført, at man er begyndt at holde øje med ham i Tottenham. Derfor kan han ende med at følge i både Christian Eriksen og Pierre-Emile-Højbjergs fodspor.

Mediet mener at vide, at Tottenham har haft en talentspejder til stede ved flere af Sportings kampe. Dette skulle være med henblik på at se Hjulmand an. Den foreløbige melding er, at Ange Postecoglou kan lide, hvad han ser.

Blandt andet havde de en repræsentant til stede, da Sporting vandt over Benfica i denne uge. Her gjorde han sig igen bemærket, da han lagde op til et mål.

Hvis Tottenham beslutter sig for, at de vil hente Hjulmand, skal de finde den store pengepung frem. Sporting har nemlig ikke den store interesse i at give slip på ham.

Indtil videre har Sporting gjort det klart, at de ikke vil sælge ham. Derfor kan det kun lade sig gøre for Tottenham at hente ham, hvis de betaler hans frikøbsklausul. Ifølge Record lyder den på, hvad der svarer til omkring 600 millioner kroner.

Bliver han solgt for denne sum, kan Sporting til gengæld glæde sig over at have tjent et stort beløb. De hentede ham selv i Lecce for 135 millioner kroner sidste år.

Læs også

Thomas Frank raser mod egne fans

Storklub tæt på at hente Erling Haaland

2024-03-03T18:15:11Z dg43tfdfdgfd