LIVERPOOL HAR UDSET VIRGIL VAN DIJK-AFLøSER - HAN KOSTER 375 MILLIONER

Hvis de sidste par dage har vist os noget, er det, at Liverpool har meget arbejde at gøre denne sommer.

Fenway Sports Group har allerede sat gang i processen ved at ansætte Michael Edwards som administrerende direktør for fodbolddelen. Han har desuden stået for igen at bringe Richard Hughes til Liverpool som sportsdirektør.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

Dog har Liverpool stadig et stort stykke arbejde foran sig, da de blandt andet skal finde en ny manager, som kan erstatte Jürgen Klopp, når han forlader Anfield efter denne sæson. Derudover er der et behov for at opfriske truppen, da de står til at miste et par nøglespillere til sommer.

Joel Matip skal erstattes, ligesom Thiago Alcântara og Adrian. Derudover udløber kontrakterne for Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold i 2025. Deres fremtid vil sandsynligvis blive drøftet, og det er stadig uafklaret, om de vil indgå nye kontrakter med den engelske klub.

Det sagt, så er det værd at nævne, at Van Dijk bliver 33 år denne sommer. Derfor er Liverpool nødt til at tænke på en langsigtet afløser. Og en spiller, som Liverpool for tiden bliver sat i forbindelse med, kunne meget vel være en kandidat til at overtage efter Van Dijk på den lange bane.

Spilleren det drejer sig om er Eintracht Frankfurts forsvarsspiller Willian Pacho. Sky Germany-reporter Florian Plettenberg har for nylig rapporteret, at både Liverpool og Arsenal har henvendt sig til Frankfurt og spurgt om Pacho.

Transferekspert Fabrizio Romano fulgte op med en opdatering, hvor han dæmpede interessen fra begge sider. Tilsyneladende har han stadig holdt døren åben for en potentiel handel.

"Det er rigtigt, at Pacho har en pris omkring €50-60 millioner, og det ser ud til at blive en åben kamp for hans underskrift denne sommer," fortalte han CaughtOffside.

"Jeg har fået at vide, at intet er konkret eller i fremskredne faser med de engelske klubber."

Læs også

Real Madrid-spillere nægtede at sparke straffe mod Manchester City: "Jeg var meget overrasket"

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

2024-04-20T08:10:14Z dg43tfdfdgfd