LIVERPOOL HAR TRUFFET STOR BESLUTNING OM MOHAMED SALAH EFTER SAMMENSTøD MED JüRGEN KLOPP

West Ham frustrerede Liverpool lørdag, da de holdt The Reds tilbage, så de kun kunne forlade London Stadium med et enkelt point. Det muligvis enden på Merseyside-klubbens håb om at vinde Premier League i denne sæson.

Jarrod Bowen var første mand til at sende en bold i nettet, da han scorede før pausen, men Andrew Robertson udlignede få minutter efter pausen. Liverpool tog derefter føringen gennem et selvmål af Alphonse Areola, men David Moyes' hold sikrede sig et point, da Michail Antonio scorede kampens sidste mål.

Læs også

Christian Eriksen skal finde et nyt hjem: Her er hans valgmuligheder

Simon Kjær har kontraktudløb til sommer: Især én klub viser stor interesse

Efter kampen var der dog primært fokus på en hændelse, der fandt sted udenfor banen mellem Mohamed Salah og manager Jürgen Klopp. De to blev set i en ophedet udveksling, inden den egyptiske spiller gik ind på banen.

Efter det uafgjorte resultat mod West Ham i London blev Liverpool-træneren spurgt, hvad der var sket mellem de to. Han sagde: "Vi talte om det i omklædningsrummet, men for mig er det overstået. Det var det."

Salah virkede dog klart mindre ivrig efter at dæmpe situationen. I en kort udveksling efter kampen sagde Salah, at der ville være 'ild i dag, hvis jeg taler' angående sit opgør med manageren.

Nu rapporterer The Athletic, at på trods af spillerens tilsyneladende utilfredshed med livet på Anfield, planlægger klubben at beholde målscoreren i 'mindst en sæson mere'.

Stjernens kontrakt med klubben udløber ikke før næste sommer, og mediet tilføjer, at han 'ingen tegn har vist på at ville væk', og at de saudiarabiske klubber er bekendt med hans ønske om at blive i Liverpool.

Der var rygter om et bud på 215 millioner pund fra Al Ittihad sidste sommer, men Liverpool viste ingen interesse i at sælge.

Læs også

Virgil van Dijk forlader Liverpool til sommer, lyder det

Peter Schmeichel: Han er en kandidat til at afløse Erik ten Hag

2024-04-29T18:28:45Z dg43tfdfdgfd