LIVERPOOL-FANS OPDAGER STORT TRANSFERHINT På KLUBBENS HJEMMESIDE

Liverpool har netop præsenteret deres nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-25, der hylder den legendariske trøje fra deres triumf i Europa Cuppen og treble-sejren for 40 år siden.

Trøjens lancering har sat gang i rygtebørsen, især fordi Mohamed Salah optræder i den nye trøje trods spekulationer om hans fremtid på holdet.

Salah, der har et år tilbage af sin kontrakt med en ugentlig løn på cirka 2,6 millioner danske kroner (350.000 britiske pund), har været omdrejningspunktet for rygter om et muligt farvel fra Anfield.

Dette blev yderligere forstærket af en opsigtsvækkende episode, hvor Salah havde en offentlig uoverensstemmelse med manager Jürgen Klopp i en kamp mod West Ham, som endte uafgjort 2-2.

Det skriver SPORTbible, her.

Tilbage i august afviste Liverpool et bud på omkring 745 millioner danske kroner (100 millioner britiske pund) fra Al Ittihad for Salah, et beløb der kunne stige til næsten 1,1 milliarder med tillæg.

Fans har udtrykt håb om, at Salahs medvirken i trøjepræsentationen er et tegn på, at han bliver i klubben næste sæson.

En bruger på det sociale medie X kommenterede humoristisk, at “Al Ittihad’s drøm er blevet knust.”

Salahs fortsatte tilstedeværelse i Liverpool ser nu ud til at hænge sammen med den kommende managerskifte, hvor den hollandske Arne Slot forventes at overtage efter Klopp.

Med nye ledelsesstrukturer på plads kan det få indflydelse på holdets fremtidige transferstrategier og spillerbeholdning. Fans og analytikere vil holde et vågent øje med udviklingen, især når det kommer til en af klubbens største stjerner.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-02T11:21:22Z dg43tfdfdgfd