LEWIS HAMILTON RYSTER FORMEL 1: HER AFSLøRER HAN, HVEM HAN VIL HAVE SOM SIN AFLøSER HOS MERCEDES

Lewis Hamilton har kørt for Mercedes siden 2013, men inden længe er den æra forbi.

I 2025 skifter den syvdobbelt verdensmester til Ferrari, og det betyder, at hans arvtager skal findes.

På et pressemøde har hovedpersonen selv løftet sløret for, hvem han håber, at arvtageren bliver; og det har skabt store overskrifter i motorsportens verden.

Det skrive mediet Infobae.

Læs også

Detalje ved Japans Grand Prix sætter gang i Carlos Sainz til Red Bull-rygter

Medie: Så stor er Kevin Magnussens formue

Under et pressemøde før det japanske Grand Prix blev Hamilton spurgt om han havde præferencer til, hvem der skal afløse ham.

Og her var han klar i mælet:

"Jeg ville elske, at Sebastian Vettel vender tilbage. Jeg tror, ​​han ville være ekstraordinær for holdet. En tysk kører, en flerdobbelt vinder, der har fire verdensmesterskaber, en person, der har ekstraordinære værdier, og som vil fortsætte med at føre dette hold fremad", lød svaret.

Sebastian Vettel, som har vundet fire verdensmesterskaber, trådte tilbage i 2022, men har for nylig testet en Porsche 963 Hypercar, hvilket tyder på, at han muligvis vender tilbage til sporten.

På trods af rygter og spekulationer har Vettel i et interview med Sky Sports løftet sløret for, at han har talt med Mercedes' teamleder, Toto Wolff.

Han har dog ikke delt noget konkret om et comeback.

Hamilton understregede på pressemødet også vigtigheden af at vælge en efterfølger, der passer sammen med teamet og dets værdier.

Han pegede også på muligheden for at bringe ungt talent ind, såsom den 18-årige Andrea Kimi Antonelli, og ydermere roste han sin nuværende holdkammerat, George Russell.

Læs også

Lando Norris kommer med klar stikpille til George Russell

Max Verstappen sender klart budskab til Christian Horner

2024-04-08T16:41:36Z dg43tfdfdgfd