KRITIK AF KEVIN MAGNUSSEN HAR SAT RYGTERNE I GANG

Frederic Vasseur, chefen for Ferrari, var i begyndelsen "ikke optimistisk" overfor den unge briters chancer, da han trådte ind som erstatning for den syge Carlos Sainz. Men Bearmans imponerende præstation i Saudi-Arabien har ændret mange opfattelser og skabt grundlag for diskussioner om hans fremtid i sporten.

Charles Leclerc, Bearmans holdkammerat hos Ferrari for en halv weekend, roste den 18-årige for hans åbenlyse talent. "Alle har nu bemærket, hvor talentfuld han er, og jeg tror, det er kun et spørgsmål om tid, før han kommer her til Formel 1," udtalte Leclerc. Denne sæson markerer en sjældenhed i sportens moderne æra med ingen rookies på F1-gridden, en tendens der måske ændres i 2025. Det skriver Grand Px.

Læs også

Sådan spillede Kevin Magnussen stor rolle i Haas' første point i 2024

Kevin Magnussen melder ud: Det var ikke ideelt

Max Verstappen smider bombe: Åben for at forlade Red Bull

Bearman tjener i øjeblikket som den officielle reservekører for Haas-teamet, der er tilknyttet Ferrari. Hans rolle inkluderer seks træningssessioner i en Haas-bil i løbet af sæsonen. Givet hans imponerende debut og Haas' behov, vokser spekulationerne om, at Bearman kan sikre sig et fuldtidskørsel for 2025.

Kritik fra Haas' teamchef, Ayao Komatsu, af Kevin Magnussens præstationer som "ikke acceptable" har yderligere tilføjet brændstof til rygtebålet. Jan Lammers, en tidligere F1-kører, antyder, at "Den første konklusion er ofte den enkleste, og det er, at han (Bearman) vil køre for Haas næste år," idet han fremhæver Haas' behov for en kører af Bearmans kaliber.

Ralf Schumacher har udtrykt lettelse over, at Bearman har bevist, at unge talenter kan overgå smidigt til F1, hvilket er et positivt tegn for fremtidens talenter som Kimi Antonelli, Bearmans 17-årige F2-holdkammerat. "Det var meget vigtigt, at nogen som ham blev kastet ud på dybt vand. Næsten hvert team var bange for at tage nye kørere ind. Forhåbentlig vil det føre til, at nye kørere igen kommer ind. Jeg ser ham i Formel 1 næste år," fortalte Schumacher til Sky Deutschland.

Den danske racer, Jason Watt, ser Bearmans opstigning som et dårligt tegn for Magnussen. "I min bog står der med store bogstaver, at en af de to nuværende Haas-kørere ikke vil få tilbudt en forlængelse for 2025," udtalte Watt.

Bearman selv er optimistisk med hensyn til sine chancer hos Haas. "Jeg har en masse fri træning med dem i år. Jeg ser frem til at opbygge et godt forhold der og håber, at en dør vil åbne sig. Det ville være fantastisk," sagde Bearman. Vasseur deler denne optimisme og bekræfter de løbende muligheder for Bearman for at teste og deltage i de første træninger, humoristisk tilføjende: "Og jeg vil huske på, at han var på pole her (i Jeddah), og jeg ødelagde hans F2-weekend for ham."

Frits van Amersfoort, der var Bearmans manager i Formel 4, har sammenlignet ham med Max Verstappen og udtalt: "Racing er i hver fiber af Ollies krop. Du kan lugte det på ham. Ligesom Max (Verstappen) er han et rent talent. Fyre som dem ved, hvordan man kører hurtigt på den mest naturlige måde."

Læs også

Ekspert har klar besked til Kevin Magnussen

Carlos Sainz misser Saudi Arabiens Grand Prix: Her er årsagen

Stort crash: Her går det galt for Zhou Guanyu

2024-03-11T08:05:35Z dg43tfdfdgfd