KEVIN MAGNUSSENS TIDLIGERE CHEF VIL TILBAGE TIL FORMEL 1 - MEN I EN OVERRASKENDE ROLLE

Günther Steiner er blevet sat i forbindelse med en opsigtsvækkende tilbagevenden til Formel 1, men ikke blot som teamchef denne gang. Derimod ønsker han også at indtage rollen som holdejer.

Steiner blev afløst som teamchef for Haas, som danske Kevin Magnussen kører for, i starten af 2024, hvilket banede vej for Ayao Komatsu til at overtage rollen.

Læs også

Leclerc med overraskende reaktion på Alonsos kontrakt: "Der er så mange..."

Lewis Hamilton gav sin bror en dyr bil i gave: Hvad der så skete, havde ingen forudset

Men nu begynder rygterne at svirre om, at Steiner overvejer at byde på et Formel 1-hold. Ifølge det japanske medie Autosport-Web planlægger Steiner at vende tilbage, men denne gang vil han eje en andel i et eksisterende team.

Steiner har allerede udtrykt et ønske om at udfordre i fronten af Formel 1, hvis han vender tilbage. Derfor vil han ikke bare kæmpe for få point, som han gjorde med Haas.

"Jeg har tilbragt så mange år i Formel 1, at jeg ønsker at gøre mere end bare at deltage og score point engang imellem. Jeg vil virkelig konkurrere og forsøge at vinde," har han tidligere sagt.

"Jeg kommer ikke tilbage for at lede et hold, hvis jeg ikke har den mulighed."

Det japanske medie antyder, at Steiner allerede har de nødvendige midler - og en investor - til at gøre det muligt. Red Bulls søsterhold, RB, er blevet nævnt som et potentielt hold, som Steiner kan erhverve en ejerandel i.

Men selv hvis Steiner ender med at overtage en del af holdet, ville det være forpligtet til at bruge Red Bull-motorer indtil 2030 og køre med en af deres juniorkørere.

Red Bull-rådgiver Helmut Marko afslørede tidligere på måneden, at 'der er mange interesserede parter', der ønsker at erhverve hele eller dele af RB.

"Der er mange interesserede parter, men til sidst er det en beslutning for aktionærerne. Prisen er høj for et hold, og intet er besluttet endnu," sagde han.

Læs også

Dette er den mest upopulære kører i Formel 1

Toto Wollf slår fast: Han er favorit til at tage over for Lewis Hamilton

2024-04-17T13:08:43Z dg43tfdfdgfd