KEVIN MAGNUSSEN æRGRER SIG: DET HJALP IKKE

Hvis tingene havde flasket sig en smule mere til Haas' fordel, kunne de have fået et point med fra Japans Grand Prix. Sådan gik det ikke, og det er naturligvis noget, der ærgrer Kevin Magnussen.

Det sidste point i top-10 gik i stedet til RB-kører Yuki Tsunoda, der er fra Japan, og derfor blev hædret af de mange tusinde tilskuere på Suzuka.

Læs også

Detalje ved Japans Grand Prix sætter gang i Carlos Sainz til Red Bull-rygter

Medie: Så stor er Kevin Magnussens formue

Når de fire bedste hold og Fernando Alonso alle gennemfører et løb, er der ikke mange point tilbage til resten af feltet. Faktisk er der kun et enkelt point, som de øvrige hold derfor må slås om. Og denne gang var det RB, der kunne glæde sig over at få pointet med.

Haas var også i spil til at snuppe det vigtige point, da både Magnussen og holdkammeraten Nico Hülkenberg havde gode muligheder. Desværre endte dumme fejl med at spolere chancen for det.

"Vi havde igen god performance i bilen. Det var uheldigt for mig med det røde flag, fordi jeg effektivt kørte en et-stopper på medium og hard, mens andre kunne køre hard-hard. - Dem, som ikke gjorde det, fik stadig et gratis stop," sagde Kevin Magnussen ifølge Ekstra Bladet.

Allerede på første omgang blev et rødt flag udløst af et stort sammenstød mellem Alexander Albon og Daniel Ricciardo. Det var heller ikke noget, der gavnede Magnussen, som blev ramt af et langsomt pit.

"Det hjalp ikke, men jeg sluttede stadig P13. Et langsomt pitstop, uheldigvis. Det var ikke gutternes skyld, men langsomt igen," lød det fra danskeren.

I denne omgang var problemet, at Haas var for langsomme til at reagere på, at kørerne bag Magnussen fik besked på at køre i pit. Af denne grund nåede holdet ikke helt at blive klar, hvorfor stoppet endte med at tage fem sekunder.

Det resulterede blandt andet i, at Magnussen blev overhalet af både Tsunoda og Lance Stroll. Hvis Haas havde holdt de to kørere bag Magnussen, kunne det have muliggjort, at han kunne have sikret et enkelt point til holdet.

Læs også

Lando Norris kommer med klar stikpille til George Russell

Toto Wolff antyder, at Formel 1-legende er på listen over kandidater til at erstatte Lewis Hamilton

2024-04-08T08:26:11Z dg43tfdfdgfd