KATASTROFALT FOR BARCELONA: Så LANG TID ER FRENKIE DE JONG UDE

Frenkie de Jong pådrog sig en slem skade søndag aften. Det betød, at han måtte bæres fra banen på en båre i kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid.

Derfor var der også en stor frygt for, at der ville være tale om en alvorlig skade. Nu viser det sig, at Xavi og co. ikke kommer til at trække på den hollandske stjerne det næste stykke tid.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Har ikke spillet meget under Klopp: Liverpool-stjerne rygtes til Saudi-Arabien

De Jongs tå kom i kontakt med Fede Valverde under en hård tackling lige før pausen i El Clasico, hvor foden blev vippet bagud, hvilket efterlod De Jong på jorden. 

Han endte med at blive båret ud og erstattet af Pedri. Marca skriver, at der endnu ikke er sikkerhed omkring hans skade, men det står klart, at han vil gå glip af Barcelonas resterende seks kampe mod Valencia, Girona, Real Sociedad, Almeria, Rayo Vallecano og Sevilla.

Det store spørgsmål for de Jong vil nu være, om han går glip af EM med Holland. Der er lidt over to uger mellem den sidste spilledag i sæsonen og starten på EM i Tyskland.

Det giver de Jong omkring seks uger til at bevise sin form til Ronald Koeman, hvis det overhovedet er en mulighed.

Det er naturligvis dårligt nyt for den spanske klub. De Jong har de seneste sæsoner været en af de vigtigste spillere under Xavi. Af samme grund har de flere gange nægtet at sælge ham, selvom den spanske klub har bekræftet, at de har fået store bud på ham.

Læs også

Nu bliver det evigt stillede spørgsmål om Jonas Vingegaard besvaret

Da Tadej Pogačar gjorde dette, gik det galt for Mattias Skjelmose

2024-04-22T16:01:47Z dg43tfdfdgfd