KASPER SCHMEICHEL OVERRASKER: SUPERLIGAEN TRæKKER

Den danske landsholdskeeper, Kasper Schmeichel, holder muligheden åben for et skifte til Superligaen, når hans nuværende kontrakt med Anderlecht udløber til sommer.

Den 37-årige målmand, som har en option på at forlænge aftalen med den belgiske klub med endnu en sæson, har endnu ikke besluttet sig for sin fremtid.

Dette åbner op for spekulationer om et potentielt skifte til enten FC København eller Brøndby, der begge ser ud til at være på udkig efter en ny førstekeeper.

FC København skal erstatte Kamil Grabara, der skifter til Wolfsburg, mens Brøndby lejer Patrick Pentz fra Bayer Leverkusen, hvilket vil koste dem 18 millioner kroner, hvis de ønsker at gøre aftalen permanent.

I modsætning hertil ville Schmeichel kunne skifte gratis, hvilket gør ham til en attraktiv mulighed for de danske topklubber.

Schmeichel, der kun har boet i Danmark i syv år af sit liv, har tidligere haft en prøvetræning i Brøndby som 15-årig, men har siden da haft en lang og succesfuld karriere i udlandet.

Trods sin internationale erfaring, udelukker han ikke et skifte til Superligaen. “Jeg vil ikke udelukke noget. Det ville være dumt. Men skal jeg være helt ærlig, så ved jeg ikke, hvad der kommer til at ske til sommer,” udtaler Schmeichel til Bold.dk.

Han understreger, at hans fokus ligger på den nuværende sæson med Anderlecht og det kommende EM med Danmark, før han tager en beslutning om sin fremtid.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-03-18T12:21:05Z dg43tfdfdgfd