KAN Få KONSEKVENSER FOR KEVIN MAGNUSSEN: HAAS VIL HENTE UNGT TALENT

Kevin Magnussens kontrakt med Haas udløber efter den her sæson. Derfor er han nødt til at gøre sig fortjent til en ny kontrakt, hvis han vil beholde sit sæde hos Haas.

Han er dog ikke blot afhængig af, at han selv præsterer godt. Han kan også risikere at miste sin plads til et yngre talent, som Haas ser en større fremtid i.

Læs også

Nico Hulkenberg vil ‘gengælde tjenesten’ til Kevin Magnussen

Kvinden i Christian Horner sagen er ‘skuffet’ efter Red Bull-chef anklagede hende for at lyve

I Formel 1 kan det nemlig gå rigtig stærkt. Hvis man først har bevist sit værd, så kan man tiltrække sig en del opmærksomhed. Det var blandt andet tilfældet for Nyck de Vries, der var vikar for Alexander Albon i 2022. Det endte med at sikre ham et sæde hos AlphaTauri.

Denne gang er det dog ikke De Vries, der kan ende med at få et sæde. Derimod er det Ferrari-juniorkører Oliver Bearman, der har bragt sig i en rigtig god position til at sikre sig dette, da han fungerede som vikar for Carlos Sainz i Saudi-Arabien.

Det gjorde han rigtig godt, og det har medført, at han har fået ros fra mange kanter. Især i den britiske presse har han fået stor ros. Desuden har veteranen David Tremayne slået fast, at han er sikker på, at Bearman får et sæde hos Haas næste år.

"Jeg vil sætte penge på, at Ferrari-tilknyttede Gene Haas skriver med ham til 2025. Taget alle de ekstraordinære omstændigheder i betragtning, var hans afgangseksamen til den store liga en af de mest imponerende F1-debuter, jeg har været vidne til i 36 års virke som F1-reporter," lyder det fra ham ifølge Ekstra Bladet.

Haas-teamchef Ayao Komatsu har også omtalt ham positivt, hvorfor det kan ende med at få konsekvenser for Magnussen.

Læs også

Tidligere F1-kører stikker til Lewis Hamilton: Ikke mentalt til stede

Toto Wolff anklager Red Bull for at skjule beviser i Christian Horner

2024-03-16T16:04:33Z dg43tfdfdgfd