JüRGEN KLOPPS SIDSTE KAMP På ANFIELD I FARE: KAN ENDE På TRIBUNEN

Jurgen Klopp står over for en mulig ufrivillig pause fra sidelinjen i sine sidste kampe med klubben. Efter ni år med betydelige succeser, nærmer Klopp sig afslutningen på sin tid i Premier League, men en sidste disciplinær forhindring kan forhindre ham i at lede sit hold fra bænken i den allersidste kamp på Anfield.

Liverpool har haft en sæson med op- og nedture, hvor de længe var med i mesterskabskampen, indtil nylige nederlag til Crystal Palace og Everton samt en uafgjort mod West Ham fik deres chancer til at forsvinde.

Trods disse skuffelser sikrede en sejr på 4-2 over Tottenham Hotspur dog, at holdet stadig vil spille med i Champions League næste sæson.

Det skriver Liverpool Echo.

Klopp er i øjeblikket kun et enkelt gult kort fra at skulle afsone en karantæne. Den tyske træner har i løbet af sæsonen modtaget to advarsler fra dommere, og en tredje vil automatisk medføre en karantæne.

Hans første gule kort blev givet under en kamp mod Luton Town, hvor han protesterede heftigt efter et ikke dømt straffespark på Virgil van Dijk. Det andet kort kom i en kamp mod Burnley, hvor en lignende situation opstod med Diogo Jota i fokus.

I de kommende dage skal Liverpool møde Aston Villa og derefter Wolverhampton i de sidste runder af Premier League. Disse kampe er ikke blot afslutningen på sæsonen, men markerer også enden på Klopps æra i Liverpool.

Det er derfor essentielt for Klopp at undgå yderligere disciplinære straffe, så han kan tage afsked med Anfield-publikummet fra sidelinjen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-06T06:05:47Z dg43tfdfdgfd