JüRGEN KLOPP TILBUDT OVERRASKENDE NYT JOB

Det kom som et stort chok for mange, da Jürgen Klopp meddelte, at han stopper som træner i Liverpool. Det har naturligvis betydet, at der har været spekuleret meget i, hvad hans planer for fremtiden er.

Blandt andet har der været rygter om, at han skulle være åben for at tage over som tysk landstræner. Andre medier har kædet ham sammen med FC Barcelona, da Xavi Hernandez forlader den spanske klub til sommer.

Læs også

Erling Haaland er ikke i tvivl: Han er den bedste

Thomas Frank sættes i forbindelse med topjob

Nu lyder det, at det slet ikke er sikkert, at han skal være træner. Derimod er han blevet tilbudt et helt andet job. Om han har lyst til at tage imod det, er der ikke blevet meldt noget ud om.

Ifølge Daily Mail er både BBC og ITV meget ivrige efter at indgå en aftale med ham, så han kan indgå som ekspert i deres dækning af EM til sommer.

Begge tv-kanaler mener, at det vil være afgørende for dem at få fingrene i den tyske træner. De føler sig nemlig overbevist om, at det vil gøre det muligt at trække seere til.

Hvad der er med til at gøre det endnu mere specielt er, at EM bliver afholdt i Tyskland, som er Klopps hjemland. Derfor er der også en klar forventning om, at han har planer om at deltage i en række af kampene som fan.

Blandt andet er der forlydender om, at han allerede har sikret sig billetter til alle Tysklands gruppekampe. De tager hul på EM den 14. juni, hvor de skal spille mod Skotland.

Nu er det store spørgsmål, om han kun dukker op som fan, eller i en ekspertrolle for enten BBC eller ITV.

Læs også

Chelsea-stjerne anklaget for racisme mod politibetjent

Trist nyt for Simon Kjær: Det er slut

2024-03-07T18:11:13Z dg43tfdfdgfd