JONAS VINGEGAARD INDTAGER NY ROLLE

Der er ikke nogen tvivl om, at Jonas Vingegaard er en af de bedste cykelryttere i verden. Derfor er han også en mand, som de fleste yngre ryttere er meget ivrige efter at være tæt på.

En af dem, der har fået muligheden for dette, er belgiske Cian Uijtdebroeks. Han er forud for denne sæson skiftet til Team Visma - Lease a Bike, hvor Vingegaard har været god til at tage ham under sine vinger.

Læs også

Ærlig Mads Pedersen: Jeg stolede på ham

Cykelrytter om Tadej Pogacar: 'Det er bindegalt'

I et interview med Het Laatse Nieuws fortæller det belgiske talent, at Vingegaard nærmest er blevet en form for mentor for ham. Den 27-årige dansker har været god til at dele ud af sin store viden og erfaring, som Uijtdebroeks derfor kan tage til sig.

"Jonas Vingegaard har taget mig under sine vinger. Han giver mig tips under løbene og giver mig også feedback bagefter," lyder det fra ham.

Det viser også, at han ikke føler sig for god til at dele ud af sine viden og erfaring til yngre holdkammerater. Og det er naturligvis til stor glæde for en rytter som Uijtdebroeks, da det selvsagt er meget værd at kunne suge viden til sig fra en dobbelt vinder af Tour de France.

Det sætter han stor pris på, at han har mulighed for at gøre. Ligeledes er han også glad for, at han og den danske stjerne kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

"Hvis jeg har nogle spørgsmål, kan jeg altid spørge Jonas, og han giver mig et ærligt svar med det samme. Vi kommer virkelig godt ud af det med hinanden," siger Uijtdebroeks.

Læs også

Mads Pedersen slår fast: Er ikke træt af det

Mattias Skjelmose indrømmer: Har fået en del inspiration fra ham

2024-03-05T18:05:47Z dg43tfdfdgfd