JAMIE CARRAGHER UDPEGER NY FAVORIT SOM KLOPP-AFLøSER

I fodboldverdenens konstante managerrokader står Liverpool FC overfor en betydelig ændring i den sportslige ledelse.

Med Jürgen Klopps afgang efter en ni år lang og trofæfyldt periode søger den engelske storklub nu hans efterfølger.

Seneste nyheder peger på, at Roberto De Zerbi nu er favoritten til at overtage roret på Anfield. Det er bl.a. Jamie Carragher, der via sin X-konto har skrevet at det er et godt match.

LÆS OGSÅ: Uwe Rösler påtager sig skylden for pinligt nederlag

De Zerbi, der har imponeret som manager for Brighton & Hove Albion, har været et varmt navn på mange storklubbers ønskeliste.

Med sine resultater i den engelske Premier League, hvor han har ført Brighton til Europa League-spil for første gang, er det ikke overraskende, at han nu ses som en mulig kandidat for Liverpool.

Italienerens moderne og angrebsorienterede fodboldfilosofi passer muligvis godt ind i den arv, Klopp efterlader sig.

Der har også været spekulationer om, at Ruben Amorim fra Sporting Lissabon kunne være en potentiel kandidat, men hans mulige skifte til West Ham har sat spørgsmålstegn ved disse rygter.

Samtidig har Xabi Alonso afvist en mulighed for at blive ny chef i Liverpool, hvilket yderligere styrker De Zerbis position som favorit.

Med konkurrence fra andre topklubber som Bayern München og FC Barcelona, der også viser interesse for De Zerbi, vil Liverpool dog skulle arbejde hårdt for at sikre hans underskrift.

Det er et ledelsesmæssigt skakspil, hvor flere faktorer spiller ind, herunder De Zerbis ønske om at fortsætte sin udvikling i toppen af europæisk fodbold.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-23T06:46:05Z dg43tfdfdgfd