JAKE PAUL MED OVERRASKENDE AFSLøRING INDEN KAMP MOD MIKE TYSON

YouTube-stjerne og bokser Jake Paul har afsløret, at det faktisk ikke var planen, at han skulle bokse mod Mike Tyson denne sommer. Derimod havde han planer om at gå i ringen med en helt anden bokser.

Alligevel er det endt med, at Paul og Tyson skal i ringen sammen i juli. Det kommer til at foregå på Dallas Cowboys' hjemmestadion, ligesom det vil blive streamet live på Netflix. Derfor kan alle med et abonnement hos Netflix se kampen.

Læs også

Anthony Joshua med voldsom stikpille til Tyson Fury

Conor McGregor holdt sig ikke tilbage, da han blev spurgt til Jake Paul vs. Mike Tyson

Der har været forlydender om, at kampen først blev tilbudt til Jakes bror, Logan Paul. Ifølge Manchester Evening News er det dog blevet afvist af den yngre Paul-bror.

"Ja, hvilket heller ikke er sandt. Det var os, der bragte aftalen til Mike Tyson," sagde han på en stream med Adin Ross.

"Så jeg ved ikke, hvorfor han siger det. Mig og Most Valuable Promotions og min partner Nakisa indgik en aftale med Netflix og gik derefter til andre boksere for at få dem involveret."

I denne forbindelse afslørede han også, at det ikke var planen, at kampen skulle være mod Tyson. Derimod håbede han på at kunne indgå en aftale med Tommy Fury, som han tabte til sidste år.

Det blev dog ikke til noget, der Fury krævede for mange penge. Derfor besluttede han sig for i stedet at gå til Tyson, som valgte at acceptere kampen.

"Det startede med Tommy Fury. Han ville have flere penge, men der var ikke flere penge," sagde han

"Så gik vi til Mike Tyson og efter flere måneders snak fik han ham til at kæmpe. så Mike Tysons folk var ikke ude at give tilbud. Så jeg ved ikke, hvad han taler om."

Læs også

Conor McGregor udfordret af stjerne live

Mark O. Madsen taler ud om fremtidsplaner

2024-03-14T12:13:49Z dg43tfdfdgfd