INTERESSE FRA PREMIER LEAGUE: HARRY KANE TRæFFER STOR BESLUTNING OM FREMTIDEN

Harry Kane har tilsyneladende truffet en beslutning om sin fremtid hos Bayern München. Det sker i kølvandet på, at der har været mange rygter om, at han kunne forlade den tyske klub og vende tilbage til Premier League denne sommer.

Den engelske angriber afsluttede sit lange ophold i Tottenham sidste sommer, hvor han besluttede sig for at skifte til Bayern. Her har han haft en imponerende første sæson, da han har scoret 40 mål og lavet 13 oplæg i 41 kampe på tværs af alle turneringer.

Læs også

Trist nyt for Joakim Mæhle

Erik ten Hag raser mod journalister: Det er pinligt

Kane har scoret 33 mål og lavet 10 oplæg i 30 kampe i Bundesliga i denne sæson, hvorfor han er den klare topscorer i den tyske liga. Til trods for dette, har Bayer Leverkusen allerede sikret sig mesterskabet i denne sæson.

Den 30-årige angriber kan stadig hjælpe Thomas Tuchels hold med at vinde Champions League-titlen, da de har sikret sig en plads i semifinalen, hvor de skal møde Real Madrid.

Der har været rygter om, at Kane ikke har fundet sig tilrette i Tyskland og allerede ser på muligheden for at vende tilbage til England. Her skulle både Chelsea og Manchester United angiveligt følger situationen nøje.

Harry Kane er ikke interesseret i at forlade Bayern

Ifølge TEAMtalk ønsker angriberen dog ikke at forlade Bayern i det kommende transfervindue. Mediet hævder, at Kane 'nyder livet i München' og mener, at han fortsat forbedrer sig som spiller hos Bundesliga-giganterne.

Den engelske anfører har kontrakt på Allianz Arena indtil juni 2027, og Bayern er næppe villige til at lade ham forlade klubben denne sommer, efter at have kæmpet hårdt for at hente ham i Tottenham.

Kane forventes angiveligt at blive mindst én sæson mere hos Bayern, men en tilbagevenden til Premier League i forbindelse med 2025/26-sæsonen er ikke udelukket.

Læs også

Medie: Ny kandidat er favorit til at afløse Jürgen Klopp

"Det kom frem, at Bendtner havde påstået, at jeg havde dårlig indflydelse på ham og holdet"

2024-04-25T06:55:46Z dg43tfdfdgfd