HVEM ER ENDRICKS MYSTISKE KæRESTE, SOM FANGEDE OPMæRKSOMHEDEN EFTER BRASILIENS VENSKABSKAMP

Hvem er Endricks mystiske kæreste, som fangede opmærksomheden efter Brasiliens venskabskamp. Foto: Reproduktion Instagram @gabrielymiiranda

I det spændende 3-3 uafgjorte opgør mellem Brasilien og Spanien denne tirsdag (26), på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid, Spanien, fangede en særlig scene publikums opmærksomhed udover selve kampen. Efter kampens afslutning fangede kameraerne et intimt øjeblik mellem spilleren Endrick, og hans mystiske og smukke kæreste under en fejring, som hurtigt gik viralt på sociale medier.

+ Klik her for at se nogle af Gabriely Mirandas øjeblikke på sociale medier

+ Video: “Baywatch”-stjerne barberer hovedet midt i kampen mod kræft

Men hvem har erobret hjertet af den unge 17-årige angriber? Gabriely Miranda, 21 år gammel, er kæresten til Endrick, en spiller, der i øjeblikket forsvarer farverne for Palmeiras. Parret gjorde deres forhold officielt i oktober sidste år, og siden da har de været konstant til stede på sociale medier, hvor de deler øjeblikke fra deres personlige liv og rejser.

Endrick, hvis overgang til Real Madrid er planlagt til juli i år, og Gabriely, som erklærer sig selv “forelsket i Jesus”, ser ud til at nyde hvert øjeblik sammen, hvad enten det er i Madrid, London, Ilha Bela eller São Paulo.

Gabriely, med næsten 500.000 følgere på sociale medier, tøver ikke med at vise sine omhyggeligt udvalgte outfits og de øjeblikke, de deler sammen med Endrick, hvilket viser, at kærligheden står stærk og fast langt væk fra fodboldens rampelys.

Det unge par, allerede bredt fulgt og kommenteret på sociale medier, lover at fortsætte med at fange opmærksomheden ikke kun for deres kærlighedsfulde øjeblikke, men også for Endricks lovende rejse i fodboldverdenen og Gabrielys konstante støtte ved hans side.

Hvem er Endricks mystiske kæreste, som fangede opmærksomheden efter Brasiliens venskabskamp. Foto: Reproduktion Instagram @gabrielymiiranda

The post Hvem er Endricks mystiske kæreste, som fangede opmærksomheden efter Brasiliens venskabskamp appeared first on Instafamosos.

2024-03-27T21:26:38Z dg43tfdfdgfd