HOLGER RUNES TIDLIGERE TRæNER ROSER TENNISSTJERNE

Sinner og Alcaraz er de to navne, de fleste tennisfans taler om for tiden, og mange tror, at de kommer til at dominere sporten i mange år fremover.

Alcaraz fik sit gennembrud, da han vandt sin første Grand Slam-titel i 2022 ved US Open og blev den yngste verdensetter nogensinde i en alder af 19 år. Han fulgte op med Wimbledon-titlen sidste år, hvor han besejrede den forsvarende mester Novak Djokovic i fem sæt.

Læs også

Nu taler Holger Runes mor ud: Det får hun i løn af sønnike

Holger Rune spiser det hver aften: Det er hans 'hemmelige opskrift' på succes

Den 22-årige Sinner har været på scenen længere end sin unge spanske rival, og hans fremskridt har været lidt langsommere. Han begyndte først at stige til tops sidste år, da han vandt sin første ATP Masters 1000-titel ved Canadian Open og dernæst førte Italien til deres første Davis Cup-titel siden 1976.

I år har italieneren taget yderligere skridt, da han vandt sin første Grand Slam ved Australian Open og er steget til en 2.-plads på ATP-ranglisten på baggrund af at have vundet tre titler i 2024.

Under et pressemøde ved Laureus World Sports Awards blev Becker spurgt om Sinners store udvikling samt hans rivalisering med Alcaraz.

"Jeg elsker naturligvis Jannik - rødhårede holder sammen. Når jeg ser Jannik, ser jeg en yngre version af mig selv. Jeg elsker hans ro og jeg elsker hans mentale indstilling, uanset om han vinder eller taber - den er bedre end alle andre," sagde han ifølge Tennis365.

"Jeg synes, Alcaraz er den mere fascinerende spiller. Han får publikum op at køre, men Jannik vinder som regel det sidste point med sin indstilling."

"Ja, han har meget mere kraft end sidste år, men han er en utrolig konkurrent. Hans konkurrenceinstinkt er uovertruffen lige nu, og det er derfor, han er seedet som nummer 1 i Madrid. Og det er derfor, denne kontrast i tennis er så spændende."

"Du har Carlos og Jannik. De kunne ikke være mere forskellige i deres udseende og den måde de spiller på, men de har begge et utroligt instinkt til at spille til slutningen for at begejstre publikum."

Læs også

Blev ikke slået ud af kurs: Holger Rune er vant til det

Holger Rune jubler: Det blev et ja

2024-04-22T11:46:07Z dg43tfdfdgfd