HOLGER RUNE æRGRER SIG OVER éN TING EFTER SEJR

Holger Rune har igen Patrick Mouratoglou ved sin side, og det ser ud til at være en succes for den unge dansker. I hvert fald kunne han tidligt fredag morgen dansk tid sikre sig en plads i den ene semifinale i Acapulco.

Her vandt han nemlig over Dominik Koepfer i kvartfinalen i ATP 500-turneringen i Mexico. Han var naturligvis glad for at vinde kampen 2-0 i sæt, men alligevel ved han godt, at det kunne have været bedre.

Læs også

Ekspert hylder Holger Rune: Det er en medfødt evne

Holger Rune forklarer vild statistik

Det skyldes, at han i begge sæt måtte ud i en tiebreak, før han kunne glæde sig over en sejr. Og det er ikke fordi, han ikke fik mulighed for at lukke ned for sættene før da.

I første sæt missede han en sætbold ved stillingen 5-4. I andet sæt befandt han sig i en endnu bedre position. Her kunne han nemlig serve kampen hjem ved samme stilling, men misbrugte også denne chance. Derfor måtte han i begge sæt ud i en tiebreak.

Efter kampen udtalte han, at han er glad for at spille den tennis, som han gør. På samme tid slog han dog også fast, at han gerne ville have været bedre til at lukke ned for kampen.

"Han er først og fremmest venstrehåndet, og han slår hårdt til bolden. Det gør det svært, og det er meget livlige forhold her. Det passer ham godt, men jeg kan også godt lide det, så det var en god kamp," sagde han i sit sejrsinterview ifølge TV 2 Sport.

"Jeg skulle have lukket sættene tidligere, men sådan er det. Det er tennis. Det vigtigste er at kæmpe og forblive i momentet."

Semifinalen bliver en rigtig 'Battle of the North', da den unge dansker skal møde norske Casper Ruud.

Læs også

Andy Murray med klar melding: Her stopper jeg

Caroline Wozniacki indrømmer: Det havde jeg ikke troet

2024-03-01T18:09:53Z dg43tfdfdgfd