HOLGER RUNE LAVER SJOV MED SIG SELV EFTER 'MISLYKKET' VIDEO

På det seneste er det ikke gået helt, som det skal på tennisbanen for Holger Rune. Det har betydet, at han har været nødt til at forlade flere turneringer tidligere end forventet.

I denne uge er det ATP 1000-turneringen i Rom, der står for skud. Her spillede han sig sidste år til en plads i finalen, hvorfor han har meget at leve op til, hvis han vil undgå at miste point på ranglisten.

Læs også

Tingene kører ikke på skinner: Caroline Wozniacki igen ramt af dårligt nyt

Holger Rune deler glædelig nyhed

Forud for den italienske turnering har den unge dansker deltaget i lidt promoveringsarbejde. I denne forbindelse blev han bedt om at lave en kort video foran det ikoniske Trevi-fontæne i Rom, som de fleste besøger, når de aflægger den italienske by et visit.

I videoen fortæller Rune, at han har været med til at lave en lodtrækning forud for turneringen, der begynder onsdag. Men han var tilsyneladende ikke helt klar over, hvad Trevi-fontænen hedder, som han endte med at kalde for 'den smukke ting'.

"Hej allesammen, det er Holger her. Jeg har lige lavet lodtrækningen foran denne smukke ting, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med turneringen her i smukke Rom. Jeg håber at se jer alle her," siger han i videoen på Instagram.

I kommentarsporet er der naturligvis et væld af brugere, der har været hurtige til at fortælle Rune, at 'den smukke ting' rent faktisk har et navn. Det har fået ham til at reagere, og heldigvis tager han det ikke specielt tungt - i stedet kan han selv grine af det.

"Jeg ved det," skrev Rune efterfulgt af en række grine-emojis ifølge B.T.

Desuden var der også mange, der havde spurgt ham om, hvorfor han dog stod med hættetrøje og jakke på i det skønne italienske vejr. Det skyldtes ganske enkelt, at han forsøger at undgå at blive syg igen.

Rune kommer tidligt i aktion fredag, da han sidder over i første runde. I anden runde kommer han til at stå overfor enten Daniel Altmaier eller Luca Nardi.

Læs også

Hvis du er fan af enten Holger Rune eller Caroline Wozniacki, bør du læse med her

Kan få kamp mod Rafael Nadal: Sådan er Holger Runes vej til finalen i Rom

2024-05-08T05:15:51Z dg43tfdfdgfd